breaking news Νέο

H Μακεδονία και η Ημαθία στο συλλαλητήριο των Αθηνών

  • H Μακεδονία και η Ημαθία στο συλλαλητήριο των Αθηνών
  • H Μακεδονία και η Ημαθία στο συλλαλητήριο των Αθηνών
  • H Μακεδονία και η Ημαθία στο συλλαλητήριο των Αθηνών
  • H Μακεδονία και η Ημαθία στο συλλαλητήριο των Αθηνών
  • H Μακεδονία και η Ημαθία στο συλλαλητήριο των Αθηνών
  • H Μακεδονία και η Ημαθία στο συλλαλητήριο των Αθηνών

Απόστολος Τζιτζικώστας : «Η κυβερνητική εντολή για χρήση χημικών, που έπεσαν αδιακρίτως εναντίον χιλιάδων πολιτών, μοναδικό στόχο είχε να διαλύσει το συλλαλητήριο. Το κλίμα φόβου όμως δεν θολώνει το ξεκάθαρο ΟΧΙ του ελληνικού λαού απέναντι στη «Συμφωνία των Πρεσπών».

 

 Φράγκος Φραγκούλης : «Τα  δακρυγόνα δεν μπορούν να σταματήσουν τους Έλληνες!!»

 

Απόστολος Βεσυρόπουλος : «Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας. Ενωμένοι οι Έλληνες, εκφράζουμε την αντίθεσή μας για την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν ανεχόμαστε την παραχάραξη της Ιστορίας μας».

 

 Κώστας Καλαϊτζίδης : «Η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική». 

 

Λάζαρος Τσαβδαρίδης : «Σήμερα η ψυχή των Ελλήνων συναντά την Ιστορία μας. Η καρδιά της μίας και μοναδικής Μακεδονίας χτυπά στο Σύνταγμα σε πείσμα των ανιστόρητων. Αυτοί που προσπαθούν να λοιδορήσουν, να υποβαθμίσουν και εν τέλει να διαγράψουν τη φωνή των πολιτών, παίρνουν σήμερα την πιο ηχηρή απάντηση. Σε ένα παλλαϊκό, ειρηνικό, ορμητικό και γεμάτο παλμό συλλαλητήριο. Είμαστε εδώ για τη Μακεδονία. Για την Ελλάδα. Για την ιστορία μας. Για τη γλώσσα μας. Για τον πολιτισμό μας. Για την ταυτότητά μας. Είμαστε εδώ, για να πούμε στον κ. Ζάεφ, στον κ. Τσίπρα και την παρέα τους ότι η ντροπιαστική και επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει. Αυτοί που αγνόησαν την εθνική γραμμή και τη διακομματική συνεννόηση για το Σκοπιανό, αυτοί που φοβήθηκαν να απευθυνθούν στο λαό κάνοντας δημοψήφισμα, αυτοί που δεν μπήκαν στον κόπο να συγκαλέσουν έστω ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για το μείζον αυτό εθνικό ζήτημα, αυτοί που επένδυσαν για μικροκομματικό όφελος στον εθνικό διχασμό, σήμερα ας ακούσουν τις φωνές των χιλιάδων Ελλήνων. Έστι ουν Ελλάς και η Μακεδονία!!!!»

 

Στέργιος Μουρτζίλας : «Σήμερα, στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, χτυπά η καρδιά ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. Κλήρος και λαός, Μακεδόνες, Κρητικοί, Θρακιώτες, είμαστε στην Αθήνα. Για να μην περάσει η αντεθνική συμφωνία των Πρεσπών. Δεν παραδίδουμε τη ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΉ Μακεδονία στους σκοπιανούς. Δεν θα αφήσουμε να ξεπουλήσουν τη γη που έβαψαν με το αίμα τους ο Μελάς, ο Άγρας, ο Κώττας, ο Μίγγας. Η Βέροια, ο «Ιερός Φώτιος», η ενορία της Αγίας Παρασκευής, όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, στέλνουμε το μήνυμα στους βουλευτές μας. Μην ψηφίσετε το έκτρωμα αυτό».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής