breaking news Νέο

Η κοπή πιτας των Παλαιμάχων

Η κοπή πιτας των Παλαιμάχων

Στις 28 Ιανουαρίου 2019 οι Παλαίμαχοι ποδοσφαίρου του ΠΑΣ και της ΠΑΕ Βέροιας, κόβουν την καθιερωμένη κοπή πίτας στην SALA του πολυχώρου “ΕΛΙΑΣ” με ώρα έναρξης 8μ.μ. στην οποία παρών αναμένεται να δώσουν όλα τα μέλη του συλλόγου, παράγοντες, φίλαθλοι και οπαδοί του συλλόγου.

 

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Κατά την διάρκεια της βραδιάς η οποία θα πλαισιωθεί από ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με καλλιτέχνες από την Βέροια το ΔΣ του συλλόγου (κατόπιν απόφασης) που έλαβε θα τιμησει τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστάς Νίκο Τσιρέλα και Χάρη Μπλατσιώτη για την μεγάλη τους προσφορά, αγάπη και αφοσίωση στην “Βασίλισσα του Βορρά” τον Δάνη Φιλιππίδη που εκτός από φανατικός φιλαθλος διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της Βέροιας, πρόεδρος του Συνδέσμου φιλάθλων Βέροιας, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας φιλάθλων καθώς και τον σημερινό πρόεδρο της Βέροιας που μαζί με τους συνεργάτες του προσδοκάνε να οδηγήσουν την ομάδα μας στους δρόμους των επιτυχιών και στα μεγάλα σαλόνια της Εθνικής κατηγορίας εκεί που της αξίζει να παρευρίσκεται.

- Βιβλία με την αυτοβιογραφία του “Ο ΨΗΛΟΣ” έστειλε ο Αντώνης Αντωνιάδης καθώς και ο έγκριτος Ναουσαίος δημοσιογράφος εκδότης συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας με το βιβλίο του “Λυπάμαι χάσατε και την αυτοβιογραφία του Γιώργου Κούδα” της ζωής μου το παιχνίδι θα προστεθούν στη λίστα των δώρων και στην οποία η εκδήλωση θα είναι και συντονιστής.

Επίσης την επιθυμία τους να παραβρεθούν στην κοπή της πιτας εξέφρασαν και παλαίμαχοι που διαμένουν μόνιμα εκτός Βέροιας όπως από την Λευκάδα ο Μάκης Λιόλιος, από Καστοριά ο Λάζαρος Λαζάρου, από το Κιλκίς ο Κώστας Χαραλαμπίδης, από την Αθήνα ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος καθώς και ο Σάκης Περαχωρίτης από Κόρινθο με επιφυλάξεις λόγω απρόοπτων γεγονότων οπως (οι καιρικές συνθήκες αλλά και οι μεγάλες αποστάσεις).

 

Ευχαριστίες

Τέλος ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος αισθάνεται την αναγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσους συμβάλλουν με οιονδήποτε τρόπο (προσφορά δώρων - διάφορες εξυπηρετήσεις) στην επιτυχία της εκδήλωσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής