breaking news Νέο

Δήλωση Στ. Κωστογλίδη, προπονητής Νίκης Αγκαθιάς, μετά τον αγώνα με τα Κύμινα

Δήλωση Στ. Κωστογλίδη, προπονητής Νίκης Αγκαθιάς, μετά τον αγώνα με τα Κύμινα

«Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και θα μπορούσαμε στο πρώτο κυρίως ημίχρονο σε κάποια από τις αντεπιθέσεις μας να πετύχουμε και ένα δεύτερο και να πάρουμε πιο άνετα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο με την ομάδα μου να χτυπάει, με αντεπιθέσεις, αφού αυτός ήταν και ο αρχικός μας σχεδιασμός, κάτι που μας πάει αφού διαθέτουμε γρήγορους μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές.

Η απόδοση μας σίγουρα δεν κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα και ούτε θα μπορούσε εξάλλου να κυμανθεί μιας και μας λείπει ο ρυθμός, αφού έχουμε 15 περίπου ημέρες να προπονηθούμε δίχως προβλήματα. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το 2-0 με το οποίο προηγηθήκαμε στον προηγούμενο αγώνα μας με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Η σημερινή είναι η πιο σημαντική νίκη που κάναμε φέτος στο πρωτάθλημα, αφού με αυτή και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό η ομάδα μας την παραμονή της στην κατηγορία και έχουμε πλέον την ευκαιρία να κοιτάξουμε ψηλότερα».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής