breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον Μακεδονικό

«Θέλω να ξεκινήσω τις δηλώσεις μου με μια ευχή αφού το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο για το 2019. Η νέα χρονιά να είναι δημιουργική για ολόκληρη την οικογένεια της ΒΕΡΟΙΑΣ και να επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε βάλει και που φυσικά είναι η άνοδος της ομάδας στην Β' Εθνική.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι από τις πιο κρίσιμες για την ομάδα μας αφού θα αντιμετωπίσουμε αντιπάλους που έχουν το ίδιο στόχο με εμάς. Όπως ο σημερινός, όπως αυτός της ερχόμενης Τετάρτης ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου.

Σήμερα είχαμε απέναντί μας μια ομάδα που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της είχε πετύχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, δίχως μάλιστα να δεθχεί γκολ και μόνο εύκολο δεν ήταν το έργο μας.

Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν αυτοί που έπρεπε και αυτοί που οφείλουμε να είμαστε απο δω και πέρα. Είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δύναμη, πάθος και ουσία στο παιχνίδι μας, με αποτέλεσμα να πετύχουμε τρία τέρματα και να κλειδώσουμε ουσιαστικά τη νίκη.

Στην επανάληψη, παρότι στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της ανάπαυλας είπαμε να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα χαλαρώσαμε και χάσαμε τον ρυθμό μας.

Αυτό όμως που μετράει στην φάση που βρίσκεται το πρωτάθλημα είναι οι τρεις βαθμοί και εμείς τους προσθέσαμα στο ενεργητικό μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε παρότι η σημερινή ημέρα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα με το συλλαλητήριο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε θα γίνει τουλάχιστον μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, ίσως και δύο, πρόσθεσε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής