breaking news Νέο

Δήλωση του Λ. Μπίλη, προπονητής Μακεδονικού, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

Δήλωση του Λ. Μπίλη, προπονητής Μακεδονικού, μετά τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ

«Δυστυχώς σήμερα μια ιδιαίτερη ημέρα, δύο ιστορικές ομάδες η ΒΕΡΟΙΑ και ο Μακεδονικός υποχρεώθηκαν να δώσουν ένα παιχνίδι μεταξύ τους, δίχως το μυαλό όλων μας να είναι απόλυτα συγκεντρωμένο σ' αυτό. Προσωπικά συντάσσομαι με την ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα μου για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας μεσοβδόμαδα.

Στο παιχνίδι θα πρέπει αρχικά να πω ότι η φιλοξενία των ανθρώπων της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν φιλοξενία ομάδας επιπέδου SuperLeague και την ευχαριστούμε και παράλληλα ευχόμαστε γρήγορα να βρει τον δρόμο της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη που δεν επιτρέπεται να γίνονται από ποδοσφαιριστές του επιπέδου της ομάδας μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε τρια γκολ, από την έτσι κι αλλιώς καλύτερη μας ΒΕΡΟΙΑ, την στιγμή μάλιστα που στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν είχαμε δεχθεί ούτε ένα.

Στην ανάπαυλα είπαμε να διαχειριστούμε όσο μπορούμε καλύτερα το βαρύ σκορ με το οποίο χάναμε. Αλλάξαμε σχηματισμό, ανέβηκε η απόδοσή μας, καταφέραμε να μειώσουμε και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα, αφού είχαμε τις ευκαιρίες και να ξαναμπούμε στον αγώνα.

Στόχος της ομάδας μας ήταν πριν τον αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ και παραμένει και μετά από αυτόν η διεκδίκηση μιας από τις δύο προνομιούχες πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δίχως όμως αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής