breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

Η άποψη του πάγκου

Στο καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του και στην αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών της κατά την διάρκεια του πίστωσε την άνετη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ ο προπονητής της Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ενώ δεν έκρυψε για μια ακόμη φορά τον στόχο της ομάδας του που δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι, άλλος από την άνοδό της στην Β' Εθνική, με την μορφή που θα λειτουργήσει τη νέα περίοδο.

Από κει και πέρα και σε σχετική ερώτηση αποκάλυψε ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα προχωρήσει τουλάχιστον σε μια ακόμη προσθήκη, ίσως και δύο όπως είπε, στο ρόστερ της.

Από την άλλη ο προπονητής του Μακεδονικού, με προϊστορία σε ομάδες της Ημαθίας (Μακροχώρι – Αλεξάνδρεια) Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε τις δηλώσεις του με αναφορά στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία που την ώρα του αγώνα πραγματοποιείτο στην Αθήνα υποστηρίζοντας ότι το μυαλό, όλων ήταν σ' αυτό, ενώ υπενθύμισε ότι η ομάδα του μεσοβδόμαδα έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με την οποία συντάσσεται και ο ίδιος.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο Λεωνίδας Μπίλης παραδέχθηκε ότι η ΒΕΡΟΙΑ ήταν ανώτερη από την ομάδα του, η οποία πάντως όπως είπε δέχθηκε και τα τρια γκολ από ατομικά λάθη που δεν επιτρέπεται να κάνουν παίκτες του επιπέδου τους.

Τα τρία γκολ υποστήριξε που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο μας ανάγκασαν να αλλάξουμε σχηματισμό στην επανάληψη, κάτι που μας βοήθησε να πάμε καλύτερα, να μειώσουμε το σκορ και να έχουμε ευκαιρίες και για ένα δεύτερο τέρμα που αν έρχονταν θα μας έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στόχος μας, κατέληξε ο προπονητής του Μακεδονικού, μια από τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δίχως όμως αυτό να αποτελεί και αυτοσκοπό.

Όσον αφορά τον προπονητή της Νίκης Αγκαθιάς, τον Σταύρο Κωστογλίδη, παρότι η ομάδα είχε πετύχει την πιο σπουδαία οπως ο ίδιος τόνισε  φετινή εκτός έδρας νίκη της δεν έφθασε σε απόδοση το επίπεδο των ποδοσφαιριστών της και αυτό επειδή της λείπει ο ρυθμός εξαιτίας της πολυήμερης προπόνησης με μπάλα λόγω χιονιού.

Αυτή εξάλλου, συμπλήρωσε, ήταν και η αιτία που στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου, παρότι προηγήθηκε με 2-0, δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής