breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Δεσμεύομαι για διαφάνεια, χρηστή διαχείριση, αλλαγή νοοτροπίας, ισότιμη ανάπτυξη»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Δεσμεύομαι για διαφάνεια, χρηστή διαχείριση, αλλαγή νοοτροπίας, ισότιμη ανάπτυξη»

Σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 21/1, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Έχω επανειλημμένα επισημάνει πως οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου πρέπει να χαρακτηρίζονται από πολιτικό πολιτισμό, η όποια πολιτική αντιπαράθεση να παραμένει σε κόσμια, λογικά πλαίσια, να αποφεύγονται αγοραίες εκφράσεις και χυδαίοι χαρακτηρισμοί. Δυστυχώς τη Δευτέρα για μία ακόμη φορά, το συμβούλιο μετετράπη σε ρωμαϊκή αρένα, βίωσε την πλήρη παρακμή και απαξίωση, με ειρωνείες, διαλόγους πεζοδρομίου, συμπεριφορές που προσβάλουν το δημόσιο βίο.

Αυτή η υποβάθμιση του θεσμού, αυτή η γελοιοποίηση των πάντων δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί. Ο τόπος μας είναι αντιμέτωπος με μεγάλες προκλήσεις. Καλούμαστε να διαχειριστούμε μείζονα θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του δήμου μας, θέματα που απαιτούν νηφαλιότητα, καθαρό πολιτικό λόγο, τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση, ήθος και αξιοπρέπεια.

Ο συνδυασμός μας «Δικαίωμα για νέα Βέροια» δεσμεύεται για την επόμενη ημέρα, πως θα λειτουργήσουμε πάνω σε τέσσερις θεμελιώδεις άξονες: Διαφάνεια, χρηστή διαχείριση, αλλαγή νοοτροπίας, ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη. Έχουμε να κλείσουμε πληγές πολλών ετών. Με αίσθημα ευθύνης, πιστεύουμε πως μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα, θα βάλουμε ένα τέλος στον κατήφορο και θα δουλέψουμε σκληρά για να αναδείξουμε εκ νέου το δήμο μας σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας    


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής