breaking news Νέο

Τρένο η ΒΕΡΟΙΑ!

Τρένο η ΒΕΡΟΙΑ!

Αλλη μία άνετη και καθαρή νίκη έκτη στη σειρά πήρε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο η ΒΕΡΟΙΑ με αντίπαλο αυτη τη φορά τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου τον οποίο κέρδισε με 3-0 και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα του Άρη Παλαιοχωρίου (ισόπαλος δίχως σκορ στην έδρα του) πλησίασε σε απόσταση δυο βαθμών την κορυφή έχοντας έναν αγώνα λιγότερο αυτόν με τα Γιαννιτσά που δεν διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα.

Η ΒΕΡΟΙΑ που κλήθηκε να αντιμετωπίσει χθες εναν παλιό της γνώριμο από την Β’ Εθνική, τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, δίχως τον πρώτο της σκορερ στο πρωτάθλημα τον Κανούλα, που είχε συμπληρώσει στο προηγούμενο παιχνίδι τέσσερις κίτρινες κάρτες και ηταν τιμωρημένος μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι με σκοπό να αιφνιδάσει τον αντίπαλό της και στο πρώτο 10λεπτο είχε τρεις καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Στο 5’ συγκεκριμένα ο Μελικιώτης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Χαντζάρα ο οποίος για λιγο δεν κατάφερε μπροστά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να βρει την μπάλα και να σκοράρει.

Στο 8’ ο Σκαθαρούδης εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Μπάρμπα έγινε κάτοχος της μπάλας και από το ύψος της μεγάλης περιοχης έκανε το σουτ δίχως όμως να καταφέρει να βρει εστία και στο 10 μια ακόμη η τελευταία γι’ αυτό το διάστημα της υπεροχής της ΒΕΡΟΙΑΣ, ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η γηπεδούχος με τον Σκαθαρούδη να κάνει το μπάσιμο, όμως αντι να γυρίσει την μπάλα σε συμπαικτη του προτίμησε να ολοκληρώσει μόνος του την φάση σουτάροντας ψηλα αουτ.

Και κάπου εδώ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισορρόπησαν το παιχνίδι, απειλώντας μάλιστα με την σειρά τους με παραβίαση την εστία του Κοντογουλίδη στο 24’. Ομως ο Βουτσιάς απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο “τσαφ” δεν βρήκε την μπάλα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (25’) η ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε το σκορ.

Ο Κυριακίδης τροφοδότησε τον Σκαθαρούδη αυτός μπήκε από αριστερή πλάγια θέση στην περιοχή των φιλοξενουμένων και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.

Η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνη στις επισκέψεις της στην αντίπαλη περιοχή και στα επομενα δέκα λεπτά είχε δύο ευκαιρίες να ζευγαρώσει τα τέρματά της. Στο 30’ με τον Μελικιώτη που ξεκίνησε και ολοκληρωσε μόνος του μια επίθεση με τον Παναγόπουλο όμως αυτή τη φορά να μπλοκάρει την μπάλα και πεντε λεπτά αργότερα στο 35’ με τον Χαντζάρα που πήρε την πάσα του Μελικιώτη έκανε το σουτ που όμως έφυγε αουτ.

Η τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Αγρ. Αστέρα με τον Σουλίδη να βγάζει απέναντι από τον Κοντογουλίδη τον Βουτσιά, όμως τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ να διαβάζει την φάση να βγαίνει από την εστία του να πεφτει στα πόδια του και να του αποσπά την μπάλα.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση 55 λεπτών αγώνα η ΒΕΡΟΙΑ κανει δύο τα τέρματά της. Ο Σκαθαρούδης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα βρήκε το πόδι του Καραμανλή αλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Παναγόπουλου.

Η νίκη είχε κλειδώσει για τη ΒΕΡΟΙΑ που στα επόμενα λεπτά και πριν ολοκληρώσει την νίκη της είχε δύο καλές ευκαιρίες να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα. Στο 63’ με τον Μυλωνά που στο “τσαφ” και ενω βρίσκονταν φάτσα με την αντίπαλη εστία πρόλαβε ο Μπάρμπας και απομάκρυνε τον κίνδυνο και στο 74’ με κεφαλιά του Μαραγκού που μπλόκαρε ο Παναγόπουλος.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80’ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Βεργώνη και αφου πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αγρ. Αστέρα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιδηρόπουλος (Ταγκαλίδης - Αρέστης) από την ΕΠΣ Πέλλας.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχαλής, Κυριακίδης, Μπακάλας, Μαραγκός, Μελικιώτης (58’ Μυλωνάς), Βεργώνης, Μπλέτσας, Ταϊρης (81’ Ιωάννου), Σκαθαρούδης (73’ Τσικόπουλος), Χαντζάρας (64’ Παπουτσίδης).

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Μπάρμπας, Κυριαλάνης (46’ Ηλιάδης), Ιβανίδης, Σουλίδης, Κουκουλεκης (78’ Μούδιος), Στεφανίδης, Αμαραντίδης (46’ Μήτογλου), Καραμανλής, Χειριτραντας (78’ Αθανασιάδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής