breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ : Στον δρόμο προς την καταξίωση

ΒΕΡΟΙΑ : Στον δρόμο προς την καταξίωση

Η ξέφρενη πορεία της ΒΕΡΟΙΑΣ προς την κορυφή ξεκίνησε πριν δύο ακριβώς μήνες. Στις 25 Νοεμβρίου συγκεκριμένα και αφού είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από την Νίκη Αγκαθιάς.

Το 4-0, ή πιο σωστά, το 0-4, αφού το παιχνίδι εκείνο ήταν εκτός έδρας, επί του Ερμή Αμυνταίου, ήταν η αρχή της “κούρσας” που ξεκίνησε η ΒΕΡΟΙΑ προς την κορυφή του βαθμολογικού πινακα. Ακολούθησαν άλλες πέντε αξιόπιστες εμφανίσεις που συνοδεύθηκαν με νίκη και καθαρά σκορ: 2-1 την ΑΠΕ Λαγκαδά στο Δημοτικό Στάδιο, 2-0 τον Αρη Παλαιοχωρίου επίσης στο Δημοτικό Στάδιο, 3-0 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Κυμίνων, 3-1 τον Μακεδονικό την περασμένη Κυριακή και 3-0 προχθές Τετάρτη τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου. 17 τέρματα υπέρ και μόλις 2 σε βάρος της στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα. Δεν είναι και άσχημη συγκομιδή.

Η ΒΕΡΟΙΑ πλεον βρίσκεται δυο βαθμούς πίσω από τον Αρη Παλαιοχωρίου έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτό με τα Γιαννιτσά που επρόκειτο να διεξαχθεί την προηγούμενη εβδομάδα και αναβλήθηκε λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικου χώρου του γηπέδου των Γιαννιτσών παρότι έγινε προσπάθεια να καθαριστεί από τα χιόνια.

Οπερ σημαίνει πως αν κερδίσει τον αγώνα με τα Γιαννιτσά που είναι σε εκκρεμότητα περνάει στην πρώτη θέση του βαθμολογικου πίνακα με έναν βαθμό διαφορά από τον σημερινό πρωτοπόρο.

Βέβαια εως ότου γίνει το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά θα έχουν προηγηθεί άλλοι αγώνες και η διαφορά μεταξύ των δύο μονομάχων της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα πιθανόν να έχει αλλάξει.

Οπως κι αν έχει το πράγμα όμως θεωρούμε και νομίζω οτι συμφωνεί η πλειοψηφία των φιλάθλων που παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, είναι ζήτημα χρόνου η ΒΕΡΟΙΑ να πάρει κεφάλι στον βαθμολογικό πινακα. Και το γεγονός αυτό φαίνεται να το έχουν αποδεχθεί και οι άνθρωποι του Αρη Παλαιοχωρίου. Διαφορετικά γιατί να παραχωρήσουν τον καλύτερό τους, ή εστω έναν από τους καλυτερους ποδοσφαιριστές τους στον ανταγωνιστή στην ομάδα που έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο με την δική τους τον Ταϊρη;

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν που πριν λίγους μήνες βρισκόταν στα πρόθυρα της διάλυσης, ας όψονται αυτοί που την διοικησαν τα προηγούμενα δυο - τρία χρόνια, φαίνεται οτι αφήνει πίσω της τις δύσκολες ημέρες που πέρασε μετά και λίγο πριν την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα και βρήκε τον δρόμο που οδηγεί και πάλι σε ξέφωτο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής