breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους αγρότες μας»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Να καταβληθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους αγρότες μας»

Σχολιάζοντας τις νέες κινητοποιήσεις που εξήγγειλαν οι αγρότες της Ημαθίας για τις 28 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία σε βάρος των αγροτών μας πρέπει να σταματήσει άμεσα. Είναι ανεπίτρεπτο, τέλη Ιανουαρίου να μην έχουν λάβει ακόμη ούτε ευρώ από τις αποζημιώσεις που δικαιούνται για τις καταστροφές που υπέστησαν στην παραγωγή τους από την κακοκαιρία. Είμαστε ένας κατ’ εξοχήν αγροτικός νομός, ένας τόπος που προσφέρει τα μέγιστα στην εθνική οικονομία με την παραγωγή και την εξαγωγή φρούτων σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι αυτοί με τις οικογένειες τους αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρότατα προβλήματα επιβίωσης, όντας, όμηροι, κατ’ ουσία, του ΕΛΓΑ.

Οφείλουμε να σταθούμε όλοι στο πλευρό των αγροτών, να αναδείξουμε την αδικία που υφίστανται και να πιέσουμε προς πάσα κατεύθυνση για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Θέλω να πιστεύω, πως όλοι οι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα στηρίξουν έμπρακτα το δίκαιο αγώνα του αγροτικού κόσμου».  

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας  


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής