breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Τίποτα δεν χάθηκε, η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Τέλος»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Τίποτα δεν χάθηκε, η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Τέλος»

Δήλωση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιου δημάρχου Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη για τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών :

«Αμετανόητη η κυβερνητική πλειοψηφία αποφασίζει να κλείσει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ένα μείζονος σημασίας εθνικό ζήτημα, παραχωρώντας στους βόρειους γείτονες μας τα πάντα. Όνομα, ταυτότητα, γλώσσα.

Το κατασκεύασμα του Τίτο, ο δούρειος ίππος για έξοδο στο Αιγαίο, αποκτά σάρκα και οστά, αναγνωρίζεται και επίσημα από την ελληνική Βουλή, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Με αποκλειστικό κίνητρο την παραμονή τους στην καρέκλα για μερικούς μήνες ακόμη, επέλεξαν να εξυπηρετήσουν δουλικά ξένα συμφέροντα και ύποπτα Ιδρύματα της παγκοσμιοποίησης, ανοίγοντας την κερκόπορτα για δεινά που, ίσως, βρούμε μπροστά μας.

Ήδη ακούγονται απατηλές φωνές για την αναγνώριση δήθεν «μακεδονικής» εθνικής μειονότητας στη βόρεια Ελλάδα. Ας είναι βέβαιοι οι κυβερνώντες, πως αυτή η επαίσχυντη συνθηκολόγηση και η παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν αποδεκτά στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Τέλος. Και όποιος βλέπει δήθεν αλυτρωτισμούς στην ιστορική αυτή αλήθεια, θα τον προέτρεπα να σταματήσει να προκαλεί τις εθνικές μας ευαισθησίες. Υπάρχουν και όρια».

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής