breaking news Νέο

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & κυκλοφοριακής Αγωγής πολιτών Βέροιας

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & κυκλοφοριακής Αγωγής πολιτών Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής κυκλοφοριακού Σχεδιασμού & κυκλοφοριακής Αγωγής πολιτών Βέροιας θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 12:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, με 23 θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

Θέμα 1ο: ‘Έγκριση της τροποποίησης του κανονισμού λειτουργίας στον πεζόδρομο του Εμπορικού Κέντρου. 

Θέμα 2ο : Γνωμοδότηση σχετικά με τα παραδοτέα της Α & Β Φάσης της Κυκλοφοριακής Μελέτης στα πλαίσια της «ΜΕΛΕΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ  ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»

Θέμα 3ο :Οι Συμεών Ματσκάνης & Ζατζόγλου Ιορδάνης με τις υπ. αριθμ. 34686 & 3221 αιτήσεις τους, ζητούν να επανεξεταστεί η ισχύς του ωραρίου των πινακίδων θέσεων φορτοεκφόρτωσης

Θέμα 4ο : Ο Κετίκογλου Σταύρος με την υπ’ αριθμ. 24025 αίτησή του ζητά μόνιμη θέση στάθμευσης πλησίον της οδού Ε. Παππά 1 λόγω αναπηρίας της συζύγου του.

Θέμα 5ο : To Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο (ΥΓΕΙΑ-Μ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.) με την υπ’ αριθμ. 755 αίτησή του, ζητά την παραχώρηση θέσης στάθμευσης για ασθενοφόρα ΕΚΑΒ, ΑΜΕΑ και ΙΧ. 

Θέμα 6ο : Η Μαζαράκη Λαμπρινή του Αντωνίου με την υπ’ αριθμ. 33741 αίτησή της, ζητά την τοποθέτηση αποσπώμενων κολωνακίων στην είσοδο της πλατείας που οδηγεί στο παρόδιο χώρο στάθμευσης της οικοδομής στην οδό Μ. Καρακωστή 4.

Θέμα 7ο : Ο Ουκουμούς  Δημήτριος με την υπ’ αριθμ. 36268  αίτησή του ζητά μόνιμη θέση στάθμευσης πλησίον της οδού Ρόδων 47, λόγω αναπηρίας της κόρης του.

Θέμα 8ο : Η Αποστολοπούλου Χάιδω  με την υπ’ αριθμ. 30958 αίτησή της, ζητά την τοποθέτηση δύο κολωνακίων επί του οδοστρώματός  στην οδό Κωτουνίου 21.

Θέμα 9ο : Ο Βρεφικός – Παιδικός Σταθμός (Σαφαρίκα Ελένη – Α.Σ. Νηρέας) με την υπ’ αριθμ. 28393 αίτησή του ζητά την τοποθέτηση δύο καθρεφτών στην δημοτική οδό μπροστά από τα εκπαιδευτήρια.

Θέμα 10ο : Ο Σύλλογος Ασιατικών Πολεμικών Τεχνών, με την υπ’ αριθμ. 25834 αίτησή του ζητά την τοποθέτηση κολωνακίων επί του οδοστρώματος σε συνέχεια των ήδη υπαρχόντων και μέχρι την είσοδο του χώρου προπόνησης του συλλόγου στην οδό Κυριωτίσσης 3Α.

Θέμα 11ο : Η Δημοτική Αστυνομία με το υπ’ αριθμ. Δ.Υ./24-12-2018  έγγραφο της ζητά την τοποθέτηση κολωνακίων στο πεζοδρόμιο της οδού Θωμαΐδου.

Θέμα 12ο : Η Δημοτική Αστυνομία με το υπ’ αριθμ. Δ.Υ./28-06-2018  έγγραφο της ζητά την τοποθέτηση κολωνακίων στο πεζοδρόμιο της συμβολής των οδών Ακαταμαχήτου και  Αγ. Γεωργίου.

Θέμα 13ο : Ο Ασλανίδης Βασίλειος με την υπ’ αριθμ. 15080 αίτησή του ζητά την τοποθέτηση καθρέφτη  στην δημοτική οδό Κουντουριώτη.

Θέμα 14ο : Η Φραντζή Αικατερίνη με την υπ’ αριθμ. 19025 αίτησή της ζητά την δημιουργία θέσης φορτοεκφόρτωσης στην δημοτική οδό Μαυρομιχάλη 2.

Θέμα 15ο : Η Δημοτική Αστυνομία με το υπ’ αριθμ. Δ.Υ./23-08-2018  έγγραφο της ζητά την τοποθέτηση κολωνακίων από τη δεξιά και αριστερή πλευρά της συμβολής των οδών Ακροπόλεως με Αδελφών Κούσιου.

Θέμα 16ο : Αφαίρεση πινακίδων κ.ο.κ, 1. στην οδό  Βαρλάμη στη συμβολή της  με Μητροπόλεως, 2. στην οδό Μητροπόλεως στη συμβολή της με την οδό Λουτρού, 3. στην οδό Μητροπόλεως, (στην άνοδο), στη συμβολή της με την οδό Ιεραρχών.

Θέμα 17ο : Το τμήμα Τροχαίας Βέροιας με το υπ’ αριθμ. 2501/10/783-α/12-11-2018 έγγραφο της προτείνει την τοποθέτηση πλαστικών κολωνακίων στη συμβολή των οδών Έλλης & Καμαριωτίσσης για την ομαλή κυκλοφορία οχημάτων & πεζών.

Θέμα 18ο : Oι  Κιάτσης Πέτρος, Θεοδωρίδου Χριστίνα και Ν. Κούγιας – Α. Δρένος Ο.Ε. με την υπ’ αριθμ. 23592 αίτησή τους, ζητούν  να οριστεί  η συμβολή των οδών Παστέρ και Εδέσσης, Στάση Στάθμευσης για φορτοεκφόρτωση στις επιχειρήσεις τους και παράλληλα ο Βαϊνάς Ηλίας εκπρόσωπος του σούπερ μάρκετ Εγνατία Α.Ε. με την 1318 αίτηση του ζητά δύο θέσεις φορτοεκφόρτωσης στη συμβολή των οδών Εδέσσης και Καρακωστή.

Θέμα 19ο : Αίτηση κατοίκων της περιοχής της οδού Στρατού, όπου με την υπ’ αριθμ. 25378 αίτησή τους, ζητούν  την τοποθέτηση κολωνακίων επί του πεζοδρομίου της οδού Στρατού 17 στους φωτεινούς σηματοδότες και σε μήκος 250 μ.

Θέμα 20ο : Ο Παντελίδης Στυλιανός με την υπ’ αριθμ. 31928 αίτησή του ζητά την τοποθέτηση καθρέφτη ορατότητας στη συμβολή των οδών Ανθέων 50 και Τρεμπεσίνας.

Θέμα 21ο : Ο Παλουκίδης Κωνσταντίνος με την υπ’ αριθμ. 1345 αίτησή του ζητά την τοποθέτηση δύο πλαστικών κωλωνακίων στο οδόστρωμα, μπροστά από την οικία του που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντίστασής 12.

Θέμα 22ο : Ο Νικολαϊδης Εμμανουήλ με την υπ’ αριθμ. 1434 αίτησή του ζητά την τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων στη συμβολή των οδών Αγγέλων  και Παρόδου Αγγέλων.

Θέμα 23ο : Ο Καπετάνος Γεώργιος  του Κωνσταντίνου  με την υπ’ αριθμ. 1803 αίτησή του ζητά μόνιμη θέση στάθμευσης πλησίον της οδού 16ης Οκτωβρίου 9, λόγω αναπηρίας του υιού  του Καπετάνου Κωνσταντίνου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Δευτέρα 4-2-2019 και ώρα 12:30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Επιτροπής

     Γεώργιος Ορφανίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής