breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 3 Φεβρουαρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 3 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων σήμερα Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του θεοφόρου. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου.

Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Τριών Ιεραρχών και εν συνεχεία θα βραβεύσει μαθητές που διακρίθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας, επί τη εορτή των Τριών Ιεραρχών.

Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα ομιλήσει στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Τρείς Ιεράρχες και Παιδεία». Συμμετέχει η Βυζαντινή Χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου που είναι οι προστάτες των Ιατρών και Οδοντιάτρων του Νομού Ημαθίας. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα ομιλήσει ο Ιερομόναχος Αιμιλιανός Προδρομίτης.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, του ομώνυμου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Τρύφωνα.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου στην Πατρίδα του Δήμου Βεροίας.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Βεροίας.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή των Τριών Νεομαρτύρων στις Σπέτσες.

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το πρωί θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή των Τριών Νεομαρτύρων στις Σπέτσες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής