breaking news Νέο

Βαρειά ήττα

Βαρειά ήττα

“Στοπ” στην νικηφόρα πορεία του Φιλίππου έβαλλε η Ελευθερούπολη. Η ομάδα της Βέροοιας, μετά από ένα σερί 6 νικών, γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Ελευθερούπολη με το βαρύ 80-58, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής (και τελευταίας του α΄ γύρου) του πρωταθλήματος μπάσκετ, της Β’ Εθνικής ανδρών, στον βόρειο όμιλο.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Δημήτρη Γκίμα μπόρεσαν να σταθούν καλά μόνο στο πρώτο μέρος, καθώς από και μετά είχαν πρόβλημα στο σκοράρισμα και έμειναν πίσω στο σκορ, πράγμα που τους στοίχισε και το ματς.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της συνάντησης, στο πρώτο δεκάλεπτο ο Φίλιππος μπηκε ορεξάτος είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ, δίνοντας την εντύπωση πως θα διεκδικήσει το ματς. Στην δεύτερη περιοδο παρά την αντίδραση της Ελευθερούπολης, οι Βεροιώτες βρέθηκαν να είναι κοντά στο σκορ, με το 43-37 να διαμορφώνεται στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρον την αδυναμία των φιλοξενουμένων στο σκοράρισμα και “έχτισαν” μια διαφορά 16 πόντων (64-48), η οποία και τους εβαλλε δυνατά στο... παιχνίδι της επικράτησης.  Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα της Ελευθερούπολης συνέχισε να προπορεύεται στο σκορ και να κρατά σε απόσταση τον Φίλιππο, ολοκληρώνοντας το ματς με 80-58.

 

Δεκάλεπτα: 19-21, 43-37, 64-48, 80-58

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ.-Σιταρίδης

Ελευθερούπολη (Παπαδόπουλος): Κελεσίδης 2, Γκέλιος 9 (1), Στυλίδης, Μπουτσακτσί 4, Ιωάννου 14 (4), Απαζίδης 7 (1), Σταμπουλής 16, Χαρισμίδης 13, Βοϊβατόπουλος 9, Καραγιώργος 6, Λαζαρίδης, Κωνσταντάρας.

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Παπαδόπουλος 10, Σισμάνης 4, Πονόπουλος, Βάλλιος 4 (1), Τσιαγκακλάνου 2, Καβαργύρης 4, Κοθράς 20 (2), Παραπούρας 4 (1), Σουτζόπουλος 6, Καντάρκος 4.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής