breaking news Νέο

Φυσιολογικά αποτελέσματα

Φυσιολογικά αποτελέσματα

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΓΑΣ Ροδοχωρίου συνέτριψε με 8-0 τον Εθνικό Κλειδίου και διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών από την Νάουσα που τον ακολουθεί στον βαθμολογικό πίνακα και που επίσης κέρδισε στην έδρα της το Δημοτικό Στάδιο της πόλης της του Αγρ. Αστέρα Πλατέος με 2-1.

Στην τρίτη θέση παρέμειναν ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που πέρασε νικηφόρα από τον Κοπανό κερδίζοντας με 0-1 την τοπική ομάδα και ακολοθεί στην τέταρτη θέση με πέντε βαθμούς διαφορά ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων που επίσης νίκησε στο γήπεδό του με 2-0 τον Κεραυνό Επισκοπής.

Ακολουθούν το Πλατύ που όπως ήδη αναφέραμε ηττήθηκε στη Νάουσα ο ΓΑΣ Κοπανού που έχασε στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ, η Χαρίεσσα με την Αγία Μαρίνα που κέρδισε η πρώτη το Μακροχώρι εκτός έδρας με 0-1 και η δεύτερη στο γήπεδό της τον Φίλιππο Μελίκης με 4-1, καθώς και ο Κεραυνός Επισκοπής.

Από κει και κάτω βρίσκονται οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία με τον ένα, δίχως να μπουν σε περιπέτειες ή τον άλλο τρόπο μέσα από την ψυχοφθόρα διαδικασία των πλεϊ άουτ. Ο Άρης Παλαιοχωρίου που αναδείχθηκε δίχως σκορ ισόπαλος με τον Αχιλλέα Νάουσας, το Μακροχώρι που έχασε στην έδρα του από την Χαρίεσσα, ο Αχιλλέας Νάουσας, ο Α.Ο. Μαρίνας που επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, ο Φίλιππος Μελίκης και ο Εθνικός Κλειδίου με τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα οκτώ παιχνίδια της Α' κατηγορίας που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο το αποτέλεσμα.

 

Oι αγώνες

Πολυβόλο ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας της Ένωσης ΓΑΣ Ροδοχωρίου συνέτριψε τον Εθνικό Κλειδίου με 8-0 και διατήρησε την διαφορά που τον χωρίζει από τους διώκτες του. Όπως φανερώνει και το μέγεθος του σκορ η διαφορά των δύο αντιπάλων ήταν μεγάλη και η νίκη της γηπεδούχου ομάδας θεωρείται απόλυτα δίκαιη. Τα οκτώ γκολ της ομάδας του Ροδοχωρίου πέτυχαν οι: Μουρουζίδης (13', 37' και 45'), Μπρέγκον (19' και 28'), Ουέλιγκτον (34'). Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραντώνης (Χριστοδούλου Γ. - Χρυσάνης).

Με δύο γκολ του Λαμπριανίδη η Νάουσα κέρδισε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Αγρ. Αστέρα Πλατέος και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση.

Το παιχνίδι έγινε σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά οι δύο αντίπαλοι παρουσίασαν θέαμα που άφησε ικανοποιημένους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η νίκη της Νάουσας θεωρείται δίκαιη, αφού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλό της.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της μετέπειτα νικήτριας ο Λαμπριανίδης με διπλή προσπάθεια στο 42', με την ομάδα του Πλατέος να ισοφαρίζει στο 61' με τον Κιρτσούλη και στο 71' ο Λαμπριανίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Χαλατζούκας – Αργυρίου.

Με  γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Κίτσας στην επανεμφάνισή του με την φανέλα της ομάδας που ξεκίνησε την ποδοσφαιρικό του καριέρα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας νίκησε στο γήπεδο του Κοπανού τον τοπικό ΓΑΣ και παρέμεινε ισόβαθμος στη δεύτερη θέση με την Νάουσα.

Το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 42', όπως αναφέραμε από τον Γ. Κίτσα, ενώ η ομάδα του Κοπανού είχε δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα με τον Σπανό.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Κεσίσογλου – Μίσκολα) από την ΕΠΣ Πέλλας.

Με δύο τέρματα που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε στο γήπεδό του τον Κεραυνό Επισκοπής και συνεχίζει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της θεωρείται δίκαιη.

Το σκορ για τον Μ. Αλέξανδρο άνοιξε στο 72' ο Παρσόπουλος από τα έντεκα βήματα (πέναλτι) και ο νεοαποκτηθείς Κουκουράκης δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Τα Τρίκαλα είχαν και ένα δοκάρι στο 50' με τον Ανδρούτσο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Παζαρτζικλής – Ιασωνίδης).

Μέτριο θέαμα στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικής ομώνυμης ομάδας και της ΑΕ Χαρίεσσας, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς που την κρατάνε μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα σημείωσε στο 70' με κεφαλιά ο Λύτης ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ενώ στην ίδια φάση η Χαρίεσσα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουλιανίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Γιαγκιτζόγλου- Ρηγόπουλος).

Δεύτερη συνεχόμενη εντυπωσιακή εμφάνιση της Αγίας Μαρίνας που αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και με νίκη 4-1 επί του αναγεννημένου Φίλιππου Μελίκης.

Η γηπεδούχος ξεκίνησε εντυπωσιακή όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο 20λεπτο.

Στην επανάληψη βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που δέχθηκε στο 48' από τον νεοαποκτηθέντα Τραούδα, όμως αντέδρασε γρήγορα και με τέσσερα τέρματα που πέτυχε στη συνέχεια με τους Συμπεθέρη (50'), Σερασκέρη (74' με πέναλτι), Σο' (78' απευθείας εκτέλεση φάουλ) και Κουτρουλιά (82'), πήρε την νίκη με 4-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Λαζαρου (Πίτος – Τράντου).

Μέτριο θέαμα και στο Παλαιοχώρι, με τον γηπεδούχο Άρη να αναδεικνύεται ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Αχιλλέα Νάουσας, ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θεωρείται δίκαιο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Παπαδάκης – Γαβράς).

Με τρία γκολ που πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Ο. Μαρίνας νίκησε στο γήπεδό του την Αγία Βαρβάρα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Τα γκολ της νίκης του Α.Ο. Μαρίνας πέτυχαν οι Μισαηλίδης (3'), Γραμματικός (11') και Μποζίνης (40'). Η Αγία Βαρβάρα μείωσε στο 61' με τον Χατζηκυριακίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παυλίδης (Νησελίτης – Γκόγκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής