breaking news Νέο

Πέρασε και από την Τρίγλια το εξπρές της ΒΕΡΟΙΑΣ

Πέρασε και από την Τρίγλια το εξπρές της ΒΕΡΟΙΑΣ

΄Το “ΒΕΡΟΙΑ εξπρες” πέρασε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα και από την Τρίγλια δίχως να κάνει στάση και οδεύει ακάθεκτο προς την κορυφή από την οποια απέχει πλεον δυο βαθμους έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Κυριακάτικος αγώνας της ΒΕΡΟΙΑΣ στην Τρίγλια ηταν από τους πιο κρίσιμους και δύσκολους που είχε να δώσει μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος όχι μόνο επειδή ο αντίπαλος όπως μας είχε δείξει και στον πρώτο γύρο, διέθεται ένα αξιόλογο σύνολο που έπαιζε το τελευταίο του ίσως χαρτί για την πρώτη θέση αλλά και επειδή ήταν υποχρεωμένη να τον καταβάλει μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικο χώρο.

Το πρώτο 20λεπτο πέρασε δίχως κάτι το ιδιαίτερο για τις δυο ομάδες καθως τόσο η ΒΕΡΟΙΑ όσο και η γηπεδούχος Τρίγλια προφανώς δεν ήθελαν να ρισκάρουν από τα πρώτα λεπτά και πρόσεχαν περισσότερο ίσως από όσο θα επρεπε την άμυνα τους, με αποτέλεσμα σ’ αυτό το διάστημα να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις για γκολ μπροστα στις δύο περιοχές.

Με την παρέλευση του πρώτου 20λεπτου η ΒΕΡΟΙΑ σταδιακά άρχισε να ανεβάζει στροφές, να πιέζει ολο και περισσότερο την άμυνα της αντιπάλου της και δεν άργησε να προηγηθεί στο σκορ.

Συγκεκριμένα στο 25’ ο πρώτος της σκορερ ο Κανουλας δέχθηκε την έξυπνη πάσα του Χαντζάρα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με διαγώνιο δυνατό σουτ νίκησε τον αντιπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του.

Και μετά το γκολ η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο από την αντίπαλο της και να δημιουργεί ευκαιρίες και για ένα δεύτερο τέρμα τις οποιες όμως σπαταλούσε με την ευκολία που τις δημιουργούσε.

Ετσι φθάσαμε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ενω όλα έδειχναν ότι θα παει προηγούμενη η ΒΕΡΟΙΑ με 0-1 στα αποδυτήρια για την αναπαυλα του ημιχρόνου ένα λάθος του Μουχάλη στο κέντρο περίπου του γηπέδου έδωσε την ευκαιρία στον Σταυρόπουλο να γίνει κατοχος της μπάλας και με κάθετη μπαλιά να βγάλει απέναντι από τον Κοντογουλίδη τον Ντούνγκα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ψυχρολουσία για τους Βεροιώτες καθώς το χρονόμετρο εδειχνε το 45ο λεπτό του παιχνιδιού λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο.

Η 15λεπτη παραμονή των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ στα αποδυτήρια που ακολούθησε φαίνεται οτι βοήθησε να ξεπεραστεί το σοκ του γκολ που δέχθηκαν σχεδόν στην τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου και με το καλημέρα στην επανάληψη ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ. Στο 48’ συγκεκριμένα ο Βεργώνης τροφοδότησε ωραία τον Μπλέτσα και ο τελευταίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-2.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ΒΕΡΟΙΑ μετά και το νέο προβάδισμα στο σκορ δεν άργησε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη. Τέσσερα λεπτά μετά το δεύτερο γκολ συγκεκριμένα ο Κανουλας σούταρε δυνατά από πλάγια θέση ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας Παλαβράκης απέκρουσε προσωρινά με τον Βεργώνη να παίρνει το ριμπάουντ και με νέο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της Τρίγλιας γράφοντας το 1-3 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα παρότι η γηπεδούχος ομάδα πίεσε στο διάστημα που απέμενε δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει.

Ετσι το τελευταίο σφύριγμα του Κιλκισιώτη διαιτητή κ. Δραγούση βρήκε τους παικτες της ΒΕΡΟΙΑΣ και τους φιλάθλους που τους είχαν συνοδεύσει να πανηγυρίζουν μια ακόμη νίκη την έβδομη στη σειρά και δικαιολογημένα πλεον η ομάδα τους θεωρείται το αδιαφλονίκητο φαβορί για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου που οδηγεί απευθείας στην άνοδο στην Β’ Εθνική.

 

Η ΒΕΡΟΙΑ

Η ΒΕΡΟΙΑ όπως ήδη αναφέραμε ξεκίνησε επιφυλακτικά το παιχνίδι και στο πρώτο 20λεπτο αρκέστηκε στο να ελέγχει τον ρυθμό του, δίχως να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή.

Μετά το 20’ εως και την επιτυχία του τρίτου τέρματος στο 52’ η ΒΕΡΟΙΑ ανεβασε στροφές κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια προηγείτο με 1-3.

Μετά το τρίτο τέρμα όπως ήδη αναφέραμε έδωσε χώρο περισσότερο ίσως από όσο θα έπρεπε στην αντίπαλο της με αποτέλεσμα η μπαλα να παίζεται συνεχώς στο δικό της μισό τερέν και να κινδυνέψει να δεχθεί ένα δεύτερο τέρμα και να μετατρέψει το παιχνίδι και πάλι σε ντέρμπι. Το ευτύχημα για κείνη είναι οτι η γηπεδούχος ομάδα δεν κατάφερε σ’ αυτό το τελευταίο 30λεπτο να αξιοποιησει κάποια απο τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε και πήγε μέχρι το φινάλε του αγώνα με άνεση.

Από τους παίκτες ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Κοντογουλίδης, ο Βεργώνης, ο Μαραγκός, ο Κανούλας που σε ένα ακόμη παιχνίδι βρήκε δίχτυα και ο Μπλέτσας.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με λάθη που όμως δεν κατάφεραν να διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα τα σφυρίγματα του Κιλκισιώτη διαιτητή Δραγούση και οι υποδείξεις των βοηθών του Αϊναλη και Ανδρέου από τα οποία τα περισσότερα ήταν σε βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΣ

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Μενεγκάλι, Σγουρής(82’ Βελισσάρης), Μπέσσας(54’ Πάλλας), Καρατζάογλου (68’ Προκοπίου), Σουάνης, Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (54’ Ευθυμιάδης), Ντούνγκα, Λιόνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μούχαλης (66’ Ζούρκος), Κυριακίδης Μπακάλης, Μαραγκός, Ταΐρης, Βεργώνης (80’ Λεφίδης), Μπλέτσας, Κανούλας, Σκαθαρούδης (71’ Τσικόπουλος), Χαντζάρας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής