breaking news Νέο

Στην γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Στην γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Την πρώτη γιορτή του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου διοργάνωσε την Κυριακή το βράδυ 27 Ιανουαρίου του 2019 η ΕΠΣ Ημαθίας στο κέντρο διασκέδασης «ΣΕΙΡΙΟΣ» στο Μακροχώρι.

Στην εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία με την αίθουσα να είναι κατάμεστη από παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας τίμησαν ο Μητροπολίτης Βέροιας & Νάουσας κ. Παντελεήμων, ο βουλευτής της Ν.Δ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο δήμαρχος Βέροιας Κ. Βοργιαζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ν. Καρατζιούλα, Θ. Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γ. Μπίκας, ο πρόεδρος του ιδρύματος «Παναγία Σουμελά» Κ. Τανιμανίδης, ο καθηγητής πανεπιστημίου Κ. Φωτιάδης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Σ. Αντωνίου, οι πρόεδροι των ΕΠΣ Λάρισας, Κιλκίς, Γρεβενών και Πέλλας καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΒΕΡΟΙΑΣ με επικεφαλής τον πρόεδρό του Στέφανο Αποστολίδη.

Στην εκδήλωση η ΕΠΣ Ημαθίας έκοψε και την ετήσια βασιλόπιτά της, ενώ τίμησε και ανθρώπους που υπηρέτησαν με οποιονδήποτε τρόπο το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο Ημαθίας.

Συγκεκριμένα τιμήθηκε ο Βασίλης Φωτιάδης, ο Γιώργος Χατζάρας, ο Θωμάς Ντόβας (γιατρός), ο Παντελής Καφές, ο Αλέξανδρος Ελευθερόπουλος (γιατρός), και οι Γιάννης Μουρατίδης, Τάσος Μωϋσιάδης, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Μόσχος Κυτούδης, Βασίλης Γιαννόπουλος, Σωτήρης Μπουκλάς, Σπύρος Κωτσιαντής, Θωμάς Μαμουτόπουλος, Σάββας Ιακωβίδης, Αλέξης Βεργώνης και Νίκος Περηφανόπουλος.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Μητροπολίτης κ.κ. Παντελεήμων που στον σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε: «Αυτό που πιστεύουμε για την Μακεδονία να το διατηρήσουμε και να αγωνιζόμαστε γι' αυτό».

Σημ.: Στο αυριανό φύλλο πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής