breaking news Νέο

Οι Παλαίμαχοι έκοψαν την πίτα τους

Οι Παλαίμαχοι έκοψαν την πίτα τους

Την καθιερωμένη ετήσια τελετή της κοπής της βασιλόπιτας του πραγματοποίησε την περασμένη Δευτέρα στην SALA του πολυχώρου της Ελιάς ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Στην εκδήλωση εκτός από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, εδωσαν το παρόν τους παράγοντες του αθλητισμού της Κεντρικής και τοπικής διοίκησης καθώς και εκπρόσωποι του εμπορικού και Δικαστικού κόσμου της περιοχής.

Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε ο γνωστός Ναουσαίος δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας που εκτός των άλλων αναφέρθηκε με ένα σύντομο βιογραφικό στον πατριάρχη της δημοσιογραφίας στην Ημαθία τον Γιώργο Γαλανομάτη που πριν λίγους μήνες έφυγε από κοντά μας.

Χαιρετισμό στους παραβρισκομένους απηύθυνε ο πρόδρος του Συλλόγου των παλαιμάχων Τάκης Παπατζίκος ενω τιμήθηκε για την προσφορά τους στην μεγάλη ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νίκος Τσιρέλας και Χάρης Μπλατσιώτης, ο γνωστός Βεροιώτης φίλαθλος και για πολλά χρόνια πρόεδρος του ιστορικού Συνδεσμου φιλάθλων της ΒΕΡΟΙΑΣ Δάνος Φιλιππίδης, οπως και ο σημερινός πρόεδρος του ΔΣ της ομάδας Στέφανος Αποστολίδης.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Θωμά Παπαδόπουλο και η ζεστή και οικογενειακη βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή λαϊκή μουσική.

Σημ. Στο αυριανό μας φύλλο πλούσιο φωτορεπορτάζ από την κοπή της πίτας των Παλαιμάχων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής