breaking news Νέο

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA 2019

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA 2019

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετέχει δυναμικά και στη φετινή 11η Διεθνή Έκθεση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία ZOOTECHNIA 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 31 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

«Για μία ακόμη χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στη ZOOTECHNIA, τη μοναδική  εξειδικευμένη διοργάνωση του είδους της στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Παρουσιάζουμε έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους του πρωτογενούς τομέα στην Κεντρική Μακεδονία, που εμφανίζει αξιόλογη αναπτυξιακή δυναμική.

Η φετινή μας παρουσία στην 11η ZOOTECHNIA 2019 έχει ως κύριο στόχο την προβολή των κτηνοτροφικών και πτηνοτροφικών επιχειρήσεων της Κεντρικής Μακεδονίας και τη δημιουργία προϋποθέσεων για εμπορικές επαφές, συναλλαγές και δικτύωση στους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς και το άνοιγμά τους σε νέες αγορές τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», σημείωσε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται ενημερώσεις από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τα νέα υπομέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και κυρίως για  τα νέα δεδομένα αναφορικά με τη στήριξη για την εγκατάσταση νέων γεωργών, τη στήριξη σε επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και τις επενδύσεις στη μεταποίηση, την εμπορία και την ανάπτυξη των γεωργικών προϊόντων. Επίσης, θα γίνονται ενημερώσεις για όλες τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τις δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του πρωτογενούς της κλάδου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει ως εκθέτης στο Περίπτερο 8 (Stand 39), με εκθεσιακό χώρο 24,5 τ.μ. H Διεθνής Έκθεση ZOOTECHNIA 2019 διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (τομέα Μακεδονίας – Θράκης) και έχει κυρίως επαγγελματικό χαρακτήρα. Δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες του κλάδου της κτηνοτροφίας και της πτηνοτροφίας να ενημερωθούν μέσω μιας ευρείας γκάμας εκθεμάτων ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων και μέσω συνεδρίων και ημερίδων που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος ενημέρωσης, όπως η παρουσίαση αυτοχθόνων ελληνικών φυλών ζώων, κατοικίδιων, αλόγων, μηχανήματα, εξοπλισμό, υπηρεσίες, αλλά και έρευνες. Ενδεικτικό της εντεινόμενης διεθνοποίησης της ZOOTECHNIA αποτελεί το γεγονός ότι στην τελευταία διοργάνωση της παρουσίασε αύξηση των ξένων εμπορικών επισκεπτών κατά 27%, ενώ οι ξένοι εκθέτες (άμεσοι και έμμεσοι) εκπροσώπησαν 37 χώρες.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή (10:00-19:00) και το Σάββατο (10:00-20:00).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής