breaking news Νέο

Ο Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» καταγγέλλει τη δικαστική δίωξη ηγετικών στελεχών του αγροτικού κινήματος

Ο Α.Σ. «Μαρίνος Αντύπας» καταγγέλλει τη δικαστική δίωξη ηγετικών στελεχών του αγροτικού κινήματος

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καταγγέλλει τη δικαστική δίωξη ηγετικών στελεχών του αγροτικού κινήματος με πρωτοφανείς για το αγροτικό συνδικαλιστικό κίνημα μεθοδεύσεις και διεκπεραίωση των διαδικασιών και μάλιστα πριν ακόμη γίνει το «αδίκημα» του στησίματος μπλόκου.

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση, η οποία με την ποινικοποίηση των αγώνων μας προσπαθεί να τρομοκρατήσει όσους συμμετέχουν στα μπλόκα, αλλά και τους συναδέλφους που ετοιμάζονται να συμμετέχουν τις επόμενες μέρες.

Απαντάμε στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να μας φοβίσει. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας ενισχύοντας τα υπάρχοντα μπλόκα και στήνοντας καινούρια σε όλη την χώρα.

Ο Υπουργός μας καλεί σε συνάντηση και διάλογο, συνοδεύοντας το κάλεσμα με ψέματα και προκλητικές απατεωνιές, επαναλαμβάνει τις ίδιες δηλώσεις που έκανε στη συνάντηση που έγινε στις 14 Δεκέμβρη με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων. Από τη μια μας καλεί σε διάλογο και από την άλλη επικαλείται τα δημοσιονομικά περιθώρια της χώρας που δεν επιτρέπουν την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Η πρόσκληση αύτη της κυβέρνησης και του Υπουργού ξεπερνά κάθε όριο εμπαιγμού και κοροϊδίας.

Η κυβέρνηση υποκινεί το αυτοματισμό θεωρώντας τα αιτήματα επιβίωσης μας υπερβολικά. Οι διεκδικήσεις που προβάλλουμε με τους αγώνες μας όχι μόνο δεν έρχονται σε αντίθεση με τα αιτήματα των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, αλλά κινούνται στην ίδια κατεύθυνση και πορεία.

Ο Αγροτικός Σύλλογος καλεί τους αγρότες να δυναμώσουν το μπλόκο με περισσότερα τρακτέρ, ώστε να αυξηθεί η αγωνιστική πίεση στην κυβέρνηση και να την αναγκάσει να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας.

Καλούμε επίσης τους εργαζόμενους συνταξιούχους, γυναίκες, νέους να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον αγώνα μας δίνοντας έτσι απάντηση στον κοινωνικό αυτοματισμό που υποκίνει η κυβέρνηση.

Συνεχίζουμε – θα νικήσουμε!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής