breaking news Νέο

Συνοπτικά οι αγώνες του κυπέλλου

Συνοπτικά οι αγώνες του κυπέλλου

Αν εξαιρέσουμε τον αποκλεισμό του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, από τον Αρη Π. Σκυλιτσίου και μάλιστα με το ευρύ 1-5 όλα τα υπόλοιπα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο ήταν φυσιολογικά.

Στον δεύτερο γύρο προκριθηκαν οι 19 νικήτριες των ισάριθμων ζευγαριών συν τον ΑΟ Μαρίνας που ευνοήθηκε από την κλήρωση και πέρασε δίχως αγώνα.

Στην επόμενη λοιπόν φάση περασαν οι τρεις ομάδες της Γ’ Εθνικής, η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια και τα Τρίκαλα δέκα από την Α1 κατηγορία και επτά από την Α2, σύνολο 20 ομάδες.

Στον δεύτερο γύρο που οι αγώνες του θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σαββάτο θα βγουν 4 ζευγάρια από τα οποία οι ισάριθμοι νικητές μαζί με τις 12 που θα περάσουν δίχως αγώνα θα συνθέσουν τους 16 της τρίτης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας ο Μ. Αλέξανδρος νίκησε με 2-1 τον Αχιλλέα Νάουσας και προχώρησε στην επόμενη  φάση.

Τα γκολ της νικήτριας που προηγήθηκε με 2-0 πετυχαν ο Ντόγος στο 12’ και ο Φραγκής στο 25’ ενω για τον Αχιλλέα μείωσε στο 90’ ο Μπράτσης.

Εντυπωσιακός ο Αρης Παλαιου Σκυλιτσίου νίκησε εκτος έδρας με 1-5 τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και προκρίθηκε στην επομενη φάση. Τα γκολ του Αρη σημείωσαν οι Μωραϊτης Δ. στο 49’ και στο 55’ ο Δαρδακούλης στο 63’, ο Αντωνιάδης στο 77’, ο Δημούλτσης στο 82’, ενω για τον Απόλλωνα σκοραρε ο Σαρκατζής στο 70’.

Δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην έδρα του με αντίπαλο την Δόξα Νάουσας την οποία κέρδισε με 7-0. Τα γκολ 4 ο Αργυρόπουλος (7’, 32’, 79’ και 81’), δυο ο Κίτσας Κ. (21’ και 77’) και ένα ο Κίτσας Θ. (48’).

Μέτριο και με αρκετές ελλείψεις το Μακροχώρι κινδύνεψε από τον Αλιάκμονα Νησελίου που προηγήθηκε στο σκορ με τον Τσάκαλο στο 51’.

Το Μακροχώρι ισοφάρισε στο 70’ με εύστοχο πέναλτι του Μουρατίδη και αφου έχασε απίστευτες ευκαιρίες τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα οσο και στην παράταση που οδηγήθηκε πήρε την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι με 7-6.

Καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας νίκησε στο γήπεδο του με 2-0 την Δόξα Λιανοβεργίου και προχώρησε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Τα γκολ της νίκης του Αγρ. Αστέρα ο Χατζής στο 40’ και ο Ρηγόπουλος δυο λεπτά αργότερα.

Άνετη νίκη και της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας στο γήπεδο της με 6-1 επι της Θύελλας Στενημάχου.

Για την νικήτρια σκόραραν οι Μυλωνάς (20’), Καλφούζος (30’ και 31’) και Παπαδόπουλος (58’, 75’ και 78’). Το γκολ της Θύελλας ο Πρασσάς στο 30’.

Με δύο γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος Διαβατού νίκησε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου της Νάουσας τον Ολυμπιακό και προχώρησε στην επόμενη φάση. Τα γκολ της νίκης της ομάδας του Διαβατού πέτυχαν οι Κοντογιάννης (65’) και Μπαλτζής Β. (75’).

Αφού προηγήθηκε με 0-3 η ΑΕ Χαρίεσσας (τα γκολ οι Καϊσίδης (3’), Συμεωνίδης (68’) και Δελιτζάκης (Π. στο 73’) νίκησε τελικά με 1-3 στην έδρα του τον Αριστοτέλη Νάουσας για λογαριασμό του οποίου σκόραρε στο 90’ ο Γατουρτζίδης και προχώρησε στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παλατίτσια - Νάουσα           0-6

Αλεξάνδρεια - Αγκαθιά         1-0

Τρίκαλα - Ροδοχώρι 2-0

ΠΑΟΚ Αλ. - Δόξα Ν.   7-0

Αγ. Μαρίνα - Αχιλλέας Ν.  2-1

Αγ. Γεώργιος - Π. Σκυλίτσι 1-5

Αγ. Βαρβάρα - Λιανοβέργι 2-0

Κλειδί - Νεόκαστρο  3-0

Μελίκη - Πατρίδα      6-0

Μονόσπιτα - Αραχος            0-2

Μακροχώρι - Νησέλι            1-1 7-6 πεν.

Σταυρός - Κοπανός  0-6

Σχοινάς - Πλατύ        1-1 3-2 π.

Κουλούρα - Επισκοπή          2-2 (παρ. 2-3)

Αριστοτέλης Ν. - Χαρίεσσα  1-3

Λουτρός - Παλαιοχώρι        0-1

ΑΕΠ Β. - Ραχιά           4-0

Ολυμπιακός Ν. - Διαβατός   0-2

Ν. Νικομήδεια - Στενήμαχος            6-1

 

Οι νικήτριες των 19 ζευγαριών μαζί με τον ΑΟ Μαρίνας περνάνε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής