breaking news Νέο

Σε αλλαγή…εδράνων προσανατολίζεται ο γραμματέας του Δ.Σ. Βέροιας!

Σε αλλαγή…εδράνων προσανατολίζεται ο γραμματέας του Δ.Σ. Βέροιας!

Αλλαγή εδράνων επιθυμεί ο Θανάσης Αποστολόπουλος! Ο νυν γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας - κατόπιν ωρίμου σκέψεως - δεν δείχνει διατεθειμένος να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος, αλλά βάζει...πλώρη για την Αντιπεριφέρεια, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ». Ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τα κεντρικά της Λαϊκής Ενότητας στην Αθήνα και προσωπικά με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, γύρω από την υποψηφιότητά του και δεν κρύβει πλέον πως η μετακίνησή του στο πεδίο της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας τον...τραβά περισσότερο, παρά το να συνεχίσει να βρίσκεται σε ενασχόληση με τα δημοτικά πράγματα της πόλης.

Αν και δεν έχει ακόμα αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα στην Ημαθία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ο Θανάσης Αποστολόπουλος «βλέπει» ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος γι' αυτόν στο να θέσει υποψηφιότητα για αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Ημαθίας με τη Λαϊκή Ενότητα και το ευρύτερο σχήμα που θα δημιουργηθεί, απόρροια των εξελίξεων που πρόκειται να υπάρξουν από τις ζυμώσεις που γίνονται στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Τη στιγμή, πάντως, που φαντάζει άγνωστο μέχρι τώρα, το αν η Δέσποινα Χαραλαμπίδου θα είναι εκ νέου υποψήφια περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με το ψηφοδέλτιο της «Ριζοσπαστικής Ενότητας» ή αν το χρίσμα δοθεί στον Τάσο Κανταρά, πρώην μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και νυν συνοδοιπόρο με τη Λαϊκή Ενότητα.

Επιπρόσθετα, ένα όνομα που ακούγεται έντονα για υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας στην Ημαθία είναι και αυτό του Δημήτρη Δέλλα, ταξιτζή, που τυγχάνει ευρείας αποδοχής σε κατοίκους του ορεινού όγκου της Μακεδονίδος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής