breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Τέλος στον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής στη Βέροια»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Τέλος στον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής στη Βέροια»

«Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου η συζήτηση που θα έπρεπε να έχει ήδη ξεκινήσει για την επόμενη μέρα του τόπου με επιχειρήματα, με προτάσεις, με υγιή διάλογο και γόνιμη αντιπαράθεση έχει περάσει δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα: το ενδιαφέρον μονοπωλείται από το δικαστικό ρεπορτάζ, με τον κύριο Βοργιαζίδη και άλλα εκλεκτά πολιτικά τέκνα της κυρίας Ουσουλτζόγλου να παρελαύνουν στο δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας, εγκλωβισμένοι σε ένα φαύλο κύκλο μηνύσεων και αλληλοκατηγοριών που μεγεθύνουν την εικόνα της πλήρους παρακμής.

Αυτή η νόθα κατάσταση που επιτείνεται με παρασκηνιακές κουβέντες και υπόγειες διαδρομές προσβάλει τον τόπο και επιβάλλεται να σταματήσει άμεσα.

Εμείς έχουμε κερδίσει το δικαίωμα να κοιτάμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μας στα μάτια. Με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, αφιλοκερδώς - 5 χρόνια στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου δεν αποζήτησα και δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ - με μόνο κίνητρο την αγάπη και την αγωνία για αυτό τον ευλογημένο τόπο που έχει παραλύσει εξαιτίας της ανικανότητας του πολιτικού προσωπικού του, αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα μιας διοίκησης αλαζονικής, αντιδημοκρατικής και  αδιαφανούς, μιας διοίκησης που εξελέγη για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα και κατεστημένα.

Παράλληλα, καταθέτουμε συγκεκριμένες προτάσεις, ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα αναπτυξιακού χαρακτήρα, ώστε να κερδίσουμε το δικαίωμα για μια νέα Βέροια, με ήθος, με ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, με διαφάνεια, με σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.

Οφείλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, να προστατέψουμε το κύρος και την ομαλή λειτουργία των θεσμών, να μπει ένα τέλος στον πλήρη εκφυλισμό της πολιτικής ζωής που βιώνουμε στο μέγιστο βαθμό. Η Βέροια αξίζει πολλά περισσότερα!

 

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας          


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής