breaking news Νέο

Ε.Κ. Νάουσας και Σωματεία συντ/χων ΙΚΑ&ΟΑΕΕ Νάουσας: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, αλληλεγγύη στον αγώνα της αγροτιάς»

Ε.Κ. Νάουσας και Σωματεία συντ/χων ΙΚΑ&ΟΑΕΕ Νάουσας: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, αλληλεγγύη στον αγώνα της αγροτιάς»

Χαιρετίζουμε τον αποφασιστικό αγώνα της αγροτιάς που είναι στους δρόμους του αγώνα με αιτήματα επιβίωσης. Συμφωνούμε με τα δίκαια αιτήματα της φτωχής αγροτιάς, καλούμε όλους τους εργαζόμενους – συνταξιούχους να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις διεκδικήσεις του οργανωμένου αγροτικού κινήματος ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τους μεγαλέμπορους – βιομήχανους, κυβέρνηση και ΕΕ.

Καταγγέλλουμε τις δικαστικές διώξεις με πρωτοφανείς και απαράδεκτες διαδικασίες ενάντια σε στελέχη αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών, ενάντια στην συνδικαλιστική οργάνωση και δράση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ο αυταρχισμός και η καταστολή της κυβέρνησης απέναντι στις διεκδικήσεις εργαζομένων, συνταξιούχων και αγροτών δεν έχει τελειωμό. Υπερασπίζεται τα κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου, εργατών και αγροτών, ποινικοποιεί και συκοφαντεί τους λαϊκούς αγώνες. Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας.

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και σωματείων θα επισκεφθεί τα μπλόκα στη Διασταύρωση Νάουσας και Κουλούρα Βέροιας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής