breaking news Νέο

Απάντηση Φρόσως Καρασαρλίδου σε δηλώσεις Θεόδωρου Παπακωνσταντίνου

Απάντηση Φρόσως Καρασαρλίδου σε δηλώσεις Θεόδωρου Παπακωνσταντίνου

Απαντώντας στο συνεταιριστή-συνδικαλιστή κ. Θεόδωρο Παπακωνσταντίνου και στις δηλώσεις του που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι «εδώ ο αγροτικός κόσμος χάνεται και η κα Καρασαρλίδου περί άλλων τυρβάζει», έχω να απαντήσω τα εξής :

Αγωνιζόμαστε αυτά τα χρόνια για τα αγροτικά συμφέροντα και για την επίλυση σωρείας προβλημάτων που μας άφησαν κληρονομιά οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις αδιέξοδες πολιτικές τους.

Τα τελευταία χρόνια διεξάγουμε έναν πολυεπίπεδο αγώνα για τα αγροτικά προβλήματα του νομού μας. Έναν αγώνα που έχει να κάνει με την στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και τον εκσυγχρονισμό της οργάνωσης του αγροτικού κόσμου (α. ένταξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων αγροτών στους αγροτικούς συνεταιρισμούς, β. δημιουργία μεγάλων σχημάτων οικονομίας κλίμακος από τους συνεταιρισμούς), ώστε να ανταποκριθούν οι αγρότες μας στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς.

Καμία σοβαρή στήριξη του εισοδήματος των αγροτών δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την αντιμετώπιση του φορολογικού ζητήματος και την επίλυση του προβλήματος της μαύρης αγοράς. Είναι ζητήματα που θέτουν όλες οι συνεταιριστικές οργανώσεις της χώρας καθώς και η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ στην οποία μετέχει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Η κα Καρασαρλίδου λοιπόν δεν «τυρβάζει περί άλλων» αλλά στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των αγροτών, προωθεί τα ζητήματα στα αρμόδια υπουργεία και δίνει σκληρό καθημερινό αγώνα για να ξαναστηθεί το Αγροτικό Παραγωγικό Σύστημα, που οδηγήθηκε σε κατάρρευση και σε διάλυση από τα πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο.

 

Φρόσω Καρασαρλίδου

Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής