breaking news Νέο

Ζήτημα χρόνου η πρωτιά για τη ΒΕΡΟΙΑ

Ζήτημα χρόνου η πρωτιά για τη ΒΕΡΟΙΑ

Όλοι όσοι ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, νομίζω οτι συμφωνούν οτι η ΒΕΡΟΙΑ πλεον είναι το μεγάλο φαβορί του 2ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της Ημαθίας, για την απευθείας άνοδο στην Β’ Εθνική.

Αυτό τουλάχιστον λέει η εικονα που βγάζει στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη και μαζί της συμφωνούν και οι αριθμοί.

Επτά σερί νίκες ύστερα από ένα ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με σκαμπανεβάσματα, με 20 τέρματα υπέρ και μόλις 3 κατά είναι ένα στοιχείο που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Εξάλλου σήμερα η ΒΕΡΟΙΑ έχει 33 βαθμούς έναντι 35 του Αρη Παλαιοχωρίου έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο καθώς βρίσκεται σε εκκρεμότητα ο αγώνας της στα Γιαννιτσά με την τοπική ομάδα που δεν διεξήχθη λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικου χώρου, του γηπέδου της γειτονικής πόλης.

Εφόσον δηλαδή κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ θα βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έναν βαθμό περισσότερο από τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Βέβαια πριν την εξαναβολής αναμέτρηση με τα Γιαννιτσά μεσολαβούν άλλοι αγώνες των δύο μονομάχων, όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο και δεν αποκλείεται οι συσχετισμοί όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα να έχουν αλλάξει.

Η ΒΕΡΟΙΑ στις επόμενες πέντε αγωνιστικές μέχρι να πάει στο ημαθιώτικο ντέρμπι με την Νίκη Αγκαθιάς που οπως είναι γνωστό διεξάγεται την 8η αγωνιστική του β’ γύρου θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια στην έδρα της το Δημοτικό Στάδιο της πόλης και δύο μακριά από αυτό.

Συγκεκριμένα μεθαύριο Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στις 3 το απόγευμα φιλοξενεί τον Αλμωπό Αριδαίας και την επομενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου αγωνίζεται και πάλι στην έδρα της με τον ΠΑΟ Κουφαλίων. Στη συνέχεια πηγαίνει στη Μελίτη για να αντιμετωπίσει τον Μελιτέα ακολουθεί ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, παραδοσιακό ντέρμπι, με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό για να έρθει στη συνέχεια ο αγώνας με την Νίκη Αγκαθιάς εκτός έδρας.

Ενδιάμεσα βέβαια υπάρχει το εξ αναβολής παιχνίδι με την ομάδα των Γιαννιτσών.

Οπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, από το πρόγραμμα που ακολουθεί η ΒΕΡΟΙΑ έχει την δυνατότητα να διευρύνει αρκετά το νικηφόρο σερί των επτά αγωνιστικών που μετράει μέχρι σήμερα και εφόσον υπάρξει που είναι το πιο πιθανό, απώλεια βαθμών των αντιπάλων της στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο θα παρει διαφορά ασφαλείας από τις δυο ομάδες που την ακολουθουν αφου όπως ήδη έχουμε αναφέρει εμείς θεωρούμε οτι είναι ζήτημα χρόνου η ΒΕΡΟΙΑ να βρεθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικου πίνακα.

Προς το παρόν πάντως αυτό που προέχει είναι τα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια, που έχει να δώσει η ΒΕΡΟΙΑ. Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με τον Αλμωπό Αριδαίας, που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και χρειάζεται προσοχή και την επόμενη Κυριακή 10 Φεβρουαρίου με τον ΠΑΟ Κουφαλίων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής