breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας»

Γιάννης Παπαγιάννης : «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας»

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας σχετικά με τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την υγιή, περήφανη αντίδραση τους στην επαίσχυντη συνθηκολόγηση των Πρεσπών. Γνωρίζοντας τις συνέπειες που ενδεχομένως προκαλέσει η κίνηση τους, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν δημόσια τη θέση τους, χωρίς λειάνσεις, στρογγυλέματα και πολιτικές σκοπιμότητες εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.

Στα μείζονα εθνικά θέματα οι κομματικές γραμμές περνούν σε δεύτερη μοίρα, αυτό που έχει απόλυτη προτεραιότητα είναι η υπεράσπιση της αλήθειας, το αναμφισβήτητο γεγονός πως η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική. Είναι καιρός η ηγεσία ενός κόμματος εξουσίας όπως είναι η Νέα Δημοκρατία να ακούσει τη βάση της, ιδιαίτερα εδώ, στη μακεδονική γη. Να κατανοήσει τη στάση των νέων αυτών ανθρώπων που έχουν κάθε δικαίωμα να αντιστέκονται στο βιασμό της ιστορικής αλήθειας.

Και πιστεύω πως με την κρυστάλλινη αυτή θέση θα έπρεπε να συνταχθεί τόσο ο βουλευτής της ΝΔ του νομού όσο και η υποψήφια δήμαρχος της Βέροιας με το χρίσμα/στήριξη του κόμματος. Για να ξέρουν και οι πολίτες τι πραγματικά πρεσβεύουμε όλοι…»

 

Γιάννης Παπαγιάννης

Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής