breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Μοσχοπουλάει «Το Κεφάλαιο» του Καρλ Μαρξ σε κόμικ

Το ιστορικό, θεωρητικό έργο «Το Κεφάλαιο» (Das Kapital) του Καρλ Μαρξ σε εικονογραφημένη έκδοση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά βιβλία του 2018 στην Κίνα, σύμφωνα με στοιχεία του Κινεζικού Ινστιτούτου για την Έρευνα της Αναγνωστικής Συμπεριφοράς, όπως μεταδίδουν τα κινεζικά ΜΜΕ.

Στην καινούρια έκδοση «Το Κεφάλαιο» συμπτύχθηκε σε 150 σελίδες με έγχρωμες εικόνες, ζωγραφισμένες στο χέρι, για να προσελκύσει τους αναγνώστες ηλικίας 8 έως 14 ετών. Η νέα έκδοση κυκλοφόρησε με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννηση του Καρλ Μαρξ.

Ο Γερμανός φιλόσοφος Καρλ Μαρξ εξακολουθεί να τιμάται στην Κίνα, όπου τα έργα του επηρέασαν τους κομμουνιστές ηγέτες, όπως οι Μάο Τσε Τούνγκ και Τσου Εν Λάι, οι οποίοι ηγήθηκαν της κομμουνιστικής επανάστασης μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η έγχρωμη παιδική έκδοση του «Das Kapital» του Καρλ Μαρξ έχει τιμηθεί ως ένα από τα 24 καλύτερα παιδικά βιβλία στην Κίνα το 2018. Το βιβλίο περιγράφει την ουσία του διάσημου έργου πολιτικής οικονομίας, συστήνει το Μαρξ και παρουσιάζει την παγκόσμια επιρροή του βιβλίου.

Περίπου 1.000 παιδικά βιβλία από περισσότερους από 100 εκδοτικούς οίκους σε εθνικό επίπεδο συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

*****

Η νύφη που εμφανίστηκε στην εκκλησία, δεν ήταν αυτή που περίμενε ο γαμπρός

Απίστευτες σκηνές σε γαμήλια τελετή, καθώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν, όπως θα περίμεναν ο γαμπρός και οι καλεσμένοι του ζευγαριού. Σε γαμήλια τελετή στη Νότιο Αφρική, η… προδομένη ερωμένη άντρα που παντρευόταν, πήγε… απρόσκλητη στην εκκλησία, που γινόταν ο γάμος και μάλιστα ντυμένη νύφη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στην εκκλησία επικράτησε ένα πανδαιμόνιο και οι καλεσμένοι, αλλά και οι συγγενείς της «κανονικής» νύφης, προσπάθησαν με κάθε τρόπο να διώξουν την ερωμένη του γαμπρού. Αυτός, εντελώς χαμένος, δεν ήξερε πως να αντιδράσει…

*****

Έκαναν σεξ… ενώ οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και προκάλεσαν τροχαίο!

Ένα... περίεργο τροχαίο σημειώθηκε, αφού «δράστες» ήταν ένας 70χρονος και μια 34χρονη, που έκαναν σεξ, ενώ οδηγούσαν! Μάλιστα οι… ασυγκράτητοι εραστές δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν το αυτοκίνητο και να κάνουν ό,τι θέλουν, προκαλώντας φυσικά τροχαίο ατύχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Ντούισμπουργκ στη Γερμανία, όταν ένα πράσινο Audi παραβίασε διασταύρωση και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο, που επέβαινε μια 53χρονη.

Η αστυνομία που έσπευσε να καταγράψει το περιστατικό, διαπίστωσε πως στο Audi επέβαιναν ένας 70χρονος συνταξιούχος και μια 34χρονη, η οποία είχε κάτσει… στα γόνατά του, ενώ αυτός οδηγούσε.

Ευτυχώς από τη σύγκρουση υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ το σίγουρο είναι πως όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό το τροχαίο… θα το θυμούνται για πάντα!

*****

«Μη μας δίνετε φακελάκι, οι μισθοί μας αυξήθηκαν»!

Με έκπληξη και περιέργεια αντίκρισαν ασθενείς στο νοσοκομείο της Σλάτινα, στην επαρχία Ολτ της Ρουμανίας, τις αφίσες σε πόρτες και παράθυρα του κτιρίου, στις οποίες αναγραφόταν ένα μήνυμα, που δεν είχαν συναντήσει ποτέ στο παρελθόν, σε κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα. «Οι μισθοί μας έχουν αυξηθεί, δεν χρειάζεται να μας δωροδοκείτε!», αναφέρεται στο μήνυμα, που κυριαρχεί στις αφίσες, οι οποίες «κατέκλυσαν» τους χώρους του νοσοκομείου και προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις τόσο στο προσωπικό, όσο και στους ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της «Gazeta de Sud», το Συμβούλιο Διευθυντών του νοσοκομείου της Σλάτινα έλαβε την απόφαση αυτές οι ιδιαίτερες -ως προς το μήνυμά τους – αφίσες να «φιλοξενηθούν» σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου, υπενθυμίζοντας στους ασθενείς και τους εργαζομένους του νοσηλευτικού ιδρύματος ότι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εργάζεται και αμείβεται «με αξιοπρεπή μισθό και δεν υπάρχει λόγος να τους δωροδοκείτε».


Η νύφη που εμφανίστηκε στην εκκλησία, δεν ήταν αυτή που περίμενε ο γαμπρός
Έκαναν σεξ… ενώ οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και προκάλεσαν τροχαίο!
«Μη μας δίνετε φακελάκι, οι μισθοί μας αυξήθηκαν»!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής