breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Της…σηκώθηκε η τρίχα!

Το πολικό ψύχος στις ΗΠΑ μας έχει τροφοδοτήσει με αμέτρητες περίεργες εικόνες από όσα μπορεί να προκαλέσει το τόσο τσουχτερό κρύο. Άλλοι έβγαλαν τα ρούχα τους στο κρύο, για να παγώσουν και να τα φωτογραφίσουν. Μια γυναίκα στην Αϊόβα όμως αποφάσισε να βγει λουσμένη στους μείον 20 βαθμούς. Η κοπέλα άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω και αυτό που συνέβη είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Τα μαλλιά της πάγωσαν και σηκώθηκαν προς τα πάνω! Φυσικά τη σκηνή απαθανάτισε κάποιος και την ανέβασε στο ίντερνετ, με αποτέλεσμα, δικαιολογημένα, να γίνει viral.

*****

Δε θα με πείραζε να μοιραστώ ένα Γκουλάγκ μαζί σου…

Σε.... άλλο επίπεδο φαίνεται πως το πήγε ένας χρήστης του Tinder, ο οποίος προκάλεσε «χαμό» στη δημοφιλή εφαρμογή για γνωριμίες. Πρόκειται για ένα Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει λογαριασμό στο Tinder, με φωτογραφία όχι δική του, αλλά… του Ιωσήφ Στάλιν!

Η ιδέα, όπως λέει, του ήρθε, όταν ένας φίλος του, που είχε επισκεφτεί τη Γεωργία (πατρίδα του ιστορικού ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης), του έφερε ένα σπιρτόκουτο, το οποίο από τη μια πλευρά είχε φωτογραφίες του νεαρού Ιωσήφ Στάλιν.

Μάλιστα στην περιγραφή του προφίλ του είχε βάλει τη φράση «οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν, όμως η αγάπη παραμένει», παραλλάσσοντας έτσι τη φράση του Στάλιν «οι Χίτλερ έρχονται και φεύγουν, όμως η Γερμανία και ο Γερμανικός λαός παραμένουν».

Το όνομα του προφίλ ήταν «Ιωσήφ», με ηλικία 27 χρονών, ανοιχτό και προς τους άντρες και ο χαμός… ξεκίνησε.

Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες τα likes έφτασαν τα 100, με πολλούς να του στέλνουν μήνυμα και να του λένε πόσο… κούκλος είναι! Φυσικά υπήρχαν και οι πιο «ψαγμένοι» που τον αναγνώρισαν, ενώ «ιστορία έγραψε» η ατάκα «δε θα με πείραζε να μοιραστώ ένα Γκουλάγκ μαζί σου«.

Τελικά ο λογαριασμός αποκλείστηκε από το ίδιο το Tinder, καθώς υπήρξαν αναφορές για προσβλητικό περιεχόμενο.

*****

Συνέλαβαν την Έλσα από το Frozen για το πολικό ψύχος στις ΗΠΑ!

Το πολικό ψύχος που πλήττει τις ΗΠΑ, αφήνοντας πίσω του νεκρούς και απίστευτες εικόνες, δεν προκλήθηκε από την κλιματική αλλαγή, αλλά από την Έλσα.

Δικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Ντόναλντ Τραμπ, που θεωρεί μπούρδες τα περί κλιματικής αλλαγής. Αστυνομικοί στη Νότια Καρολίνα βρήκαν την υπαίτια, που δεν είναι άλλη από την Έλσα του Frozen! Και μάλιστα δημοσίευσαν και ντοκουμέντα. Για όσους δεν έχουν δει την ταινία Frozen, η Έλσα έχει γεννηθεί με τη δύναμη να ελέγχει το χειμώνα.

Για την ιστορία, στο χιουμοριστικό post του αστυνομικού τμήματος του Hanahan αναφέρεται μεταξύ άλλων : «ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγο του ακραίου ψύχους, όλη η εγκληματική δραστηριότητα και οι ανόητες και ηλίθιες πράξεις σταματούν. Ακόμα και η Έλσα συνελήφθη και κρατείται χωρίς εγγύηση μέχρι νεωτέρας. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και την κατανόηση».

*****

Βγάζουν τα ρούχα τους στο κρύο και τα ανεβάζουν στα social media!

Είναι η νέα τρέλα των Αμερικανών. Το πολικό ψύχος δεν τους τρομάζει και το διασκεδάζουν δεόντως. Βγάζουν τα ρούχα τους στο κρύο και τα φωτογραφίζουν και στη συνέχεια τα ανεβάζουν στα social media.

Το θερμόμετρο σε κάποιες πολιτείες έδειξε -50 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασίες που συναντάει κανείς στη Σιβηρία, όμως αυτό δεν πτόησε κάποιους. Και έτσι γεννήθηκε η νέα τρέλα, που αμέσως πήρε διαστάσεις στα social media. Συμμετείχαν όλοι. Πολίτες, αστυνομικοί, μεγάλοι και παιδιά. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Από τη Μινεσότα έως το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη, το instagram και το twitter γέμισαν κοκαλωμένα ρούχα! Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το πιο εντυπωσιακό είναι τα παγωμένα τζιν στην αυλή ενός σπιτιού στη Μινεσότα.

*****

Μία λακκούβα φανέρωσε τούνελ για… λιλιπούτειους διαρρήκτες τράπεζας!

Μια λακκούβα στο οδόστρωμα, στη μέση ενός δρόμου στο Μαϊάμι της Φλόριντας, αποκάλυψε… μια κρυφή σήραγγα, που οδηγούσε σε μια τράπεζα, όπως έγινε γνωστό από το τοπικό γραφείο του FBI, το οποίο ξεκίνησε έρευνα για απόπειρα διάρρηξης.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, το οδόστρωμα υποχώρησε, δημιουργώντας μια τρύπα, ακριβώς στη μέση της οδού Φλαμίνγκο, στη συνοικία Πέμπροουκ Πάινς, στο δυτικό Μαϊάμι, κοντά σε ένα υποκατάστημα της τράπεζας Chase Bank.

Τελικά, αποκαλύφθηκε ένα τούνελ, που είχε σκαφτεί σε βάθος μόλις λίγων εκατοστών κάτω από την άσφαλτο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο λογαριασμό στο Twitter του τοπικού γραφείου της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ.


χρήστης του Tinder
Συνέλαβαν την Έλσα από το Frozen για το πολικό ψύχος στις ΗΠΑ!
Βγάζουν τα ρούχα τους στο κρύο και τα ανεβάζουν στα social media!
Μία λακκούβα φανέρωσε τούνελ για… λιλιπούτειους διαρρήκτες τράπεζας!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής