breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από τις 5 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2019

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από τις 5 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου,  προστάτου των καρκινοπαθών.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, επί τη εορτή της αποδόσεως της Υπαπαντής του Κυρίου.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα «Πως θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας», στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κυδωνιάς, επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους. 

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα ευλογήσει τη βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής