breaking news Νέο

ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ 86-70, «Λύγισε» στο τέλος

ΑΝΑΤΟΛΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ 86-70, «Λύγισε» στο τέλος

Παρ’ ότι ο Φίλιππος πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση στο πρωτοπόρο Ανατόλια εκτός έδρας, στο προχθεσινό παιχνίδι για λογαριασμό της 16ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του β΄ γύρου) του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής Ανδρών στον βορρά, εν τούτοις το σύνολο του Δημήτρη Γκίμα δεν απέφυγε την ήττα (86-70), για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Αγωνιστικά, ο Φίλιππος μπηκε καλύτερα στο ματς και κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο του β’ ομίλου. Με καλή άμυνα, διατήρησε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο. Ακόμη και όταν το Ανατόλια έδειξε να ανακάμπτει επιθετικά, ο Φίλιππος έμεινε κοντά στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο με 41-39.

Μαχητικός ηταν και στο τρίτο δεκάλεπτο ο Φιλιππος και πήρε εκ νέου το πανω χέρι στο σκορ. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα μέχρι και το 36’ (71-68) διεκδικούσε με αξιώσεις το παιχνίδι αλλά στο τελευταίο τετράλεπτο οι γηπεδούχοι με εύστοχο σουτ από την περιφέρεια πήραν διαφορά και ταυτόχρονα την νίκη με 86-70.

• Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο 9/2/2019 (όχι Κυριακή) στις 17.00 για τον Φίλιππο Βέροιας στο ΔΑΚ “Δ. Βικέλας” με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά.

Δεκάλεπτα : 16-21, 41-39, 60-61, 86-70

Διαιτητές : Ξέρας και Καρακώστας.

Ανατόλια (Γκαϊτατζής): Νικολαΐδης 4, Στεφανίδης, Αμπατζάς 8(2), Αράπης, Γαλανίδης, Κάτανος, Κωνσταντινίδης 2, Ξενιτίδης 10(1), Ζώτος 11(1), Μπρόζος 19(2), Καραποστόλου 21(2)

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας – Μπλατσιώτης): Παπαδόπουλος 3, Τσεσμετσίδης, Σισμάνης 5(1), Πονόπουλος, Βάλλιος 3(1), Τσιαγκακλάνος 8, Καβαργύρης, Κοθράς 19(3), Παραπούρας 9(3), Σουτζόπουλος 11(1), Καντάρκος 12.

 

Δηλώσεις Δημήτρη Γκίμα

Ο Δημήτρης Γκίμας μετά το τέλος του αγώνα με το Ανατόλια δήλωσε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ανατόλια στον κόουτς και στα μέλη της ομάδας για την δίκαιη σημερινή (σ.σ. Κυριακάτικη νίκη) και για την πορεία του. Εξαιρετικοί ήταν κατά τη γνώμη μας και οι διαιτητές κύριοι Ξερας και Καρακωστας.

Πριν το παιχνίδι είχαμε ζητήσει από τους παίκτες μας να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ. Το έκαναν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πέρα από λάθη αγωνίστηκαν γι’ αυτό και για 36 λεπτά ήμασταν ΙΣΟΠΑΛΟΙ.

ΤΩΡΑ έπειτα από δυο εβδομάδες διακοπών επανερχόμαστε στα ΠΡΕΠΕΙ. Το μυαλό μας και η ψυχή μας από αύριο στο παιχνίδι του Σαββάτου όπου θα χρειαστούμε τη βοήθεια των πιστών μας φίλων».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής