breaking news Νέο

Α-νίκη-τη η Αγκαθιά

Α-νίκη-τη η Αγκαθιά

Μπορεί αυτή τη φορά να μην κατάφερε η Νίκη Αγκαθιάς να πάρει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι της με τα Γιαννιτσά που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Νέου Μυλοποτάμου, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου της φυσικής τους έρδρας, όμως κράτησε τα δύο σερί που τη συνοδεύουν εδώ και πολύ καιρό. Διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχοντας οκτω νίκες και εννέα ισοπαλίες στα 17 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα δίχως να παραβιαστεί η εστία της στους εκτός εδρας αγώνες της.

Στο παιχνιδι οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Νέου Μυλοποτάμου και γι’ αυτό δεν είναι ¨άμοιρος ευθυνών” ο πολυ κακός αγωνιστικός χώρος.

Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι ελάχιστες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Τα Γιαννιτσά μπορεί να είχαν περισσότερο χρόνο στην κατοχή τους την μπάλα δεν κατάφεραν όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Τόλιου.

Από την άλλη η ομάδα της Αγκαθιάς όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια για το πρωτάθλημα είχε άριστη αμυντική λειτουργία ομως αυτή τη φορά υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μια φορά σοβαρά την εστία των γηπεδούχων.

Οι μοναδικές φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις εστίες των δυο ομάδων και αξίζουν να αναφερθούν είναι στο 46’ για λογαριασμό της γηπεδούχου με τον Πέλκα να σουτάρει από καλή θέση και την μπάλα να φεύγει λίγο αουτ και στο 83’ για την Αγκαθιά με ένα μακρινό σουτ του Τριανταφυλλίδη που επίσης κατέληξε αουτ.

Τον αγώνα διχως λάθη διαιτήτευσε ο κ. Πολυχρονίου από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Τέγο και Δρουδάκη από την Ενωση Γρεβενών.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Γιαννιτσά: Κύρου, Πολιανίδης, Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Μπαμπαλής (76΄ Δοξάκης), Χιντασέλι, Πέλκας, Θεοδωρίδης, Ζούρκος, Παντελίδης (70΄ Κοτσαρίδης).

Νίκη Αγκαθιάς: Τόλιος, Χατζόπουλος, Κίτσας Ελ, Ρογγότης, Λιόλιος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σούκιας (56΄ Μούδιος), Γκελοσάνι, Προβατίδης (63΄ Γιατζιτζόγλου).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής