breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Μετά το «Βρε Μελαχρινάκι», οι Γιαπωνέζοι «απογειώνουν» και τα «Καγκέλια»

Αυτοί οι Γιαπωνέζοι έβαλαν στόχο να μας… αποτελειώσουν. Αφού έκαναν πρώτα τεράστια επιτυχία το «Βρε Μελαχρινάκι», με μία πραγματικά απίστευτη ερμηνεία, τώρα έρχονται να σπάσουν κάθε ρεκόρ με τα «Καγκέλια», τραγούδι που έκανε πασίγνωστο η Γωγώ Τσαμπά. Αν και μας… έχουν συνηθίσει να είναι εξαιρετικοί οργανοπαίκτες, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίθανο, καθώς προστέθηκε το κλαρίνο, ενώ δεν λείπει και η απίθανη χορογραφία με… μαντήλι!

Πρόκειται για το ιαπωνικό συγκρότημα με το όνομα Pyramidos, που εντυπωσιάζει τους χρήστες του YouTube τόσο με την ερμηνεία του, όσο και με τις κινήσεις του. Και στο παρελθόν η μπάντα έχει διασκευάσει ελληνικά κομμάτια με επιτυχία, όπως το «Βρε Μελαχρινάκι», τη «Μαρία με τα Κίτρινα», το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» και τη «Μισιρλού».

*****

Διαρροή νερού στη… διαστημική τουαλέτα της NASA!

Σας έχει τύχει να γίνει διαρροή νερού στο σπίτι σας και να μη βρίσκετε έναν υδραυλικό; Ε, σκεφτείτε να είχατε το ίδιο πρόβλημα ευρισκόμενοι στο τμήμα της NASA στο... διάστημα!

Διαρροή περισσότερων από 10 λίτρων νερού από την… τουαλέτα σημειώθηκε στο αμερικανικό τμήμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, με το προσωπικό της NASA να… τρέχει και να μη φτάνει, επιστρατεύοντας πετσέτες, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα!

Την αποκάλυψη έκανε μια πηγή της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας, που μίλησε στο Sptunik.

«Οι συνάδελφοί μας είχαν ένα περιστατικό την Παρασκευή. Οι αστροναύτες διαχώρισαν τη γραμμή παροχής νερού και τότε έγινε η διαρροή. Περισσότερα από 10 λίτρα χύθηκαν, πριν διορθωθεί η βλάβη. Το προσωπικό μάζευε το νερό με πετσέτες», τόνισε η πηγή.

Η διαρροή έρχεται μήνες αφότου το πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού εντόπισε μια μικρή διαρροή αέρα, που είχε προκληθεί από μια ρωγμή σε έναν τοίχο του Soyuz MS-09.

Η τρύπα καλύφθηκε από το πλήρωμα την ίδια μέρα, με την κρατική υπηρεσία διαστήματος της Ρωσίας, την Roscosmos, να ξεκινά έρευνα για το περιστατικό.

Στις 11 Δεκεμβρίου του 2018, Ρώσοι κοσμοναύτες εξέτασαν την τρύπα…

*****

Πλανήτης Γη καλεί… Πολ ΜακΚάρτνεϊ! Πόσο κάνει ένα μπουκάλι ουίσκι;

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ κάνει συνεχώς προσπάθειες να... μείνει κοντά στους «απλούς» ανθρώπους. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται για τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ ο βιογράφος Μπάρι Μάιλς, ο οποίος έγραψε το βιογραφικό βιβλίο για τους Beatles το 1997.

«Ήθελε απεγνωσμένα να είναι ένας «κανονικός» άνθρωπος. Όταν μπορούσε, μετακινούνταν με το λεωφορείο… και ανησυχούσε μη χάσει την επαφή με αυτό που θεωρούσε «απλός» άνθρωπος», δήλωσε ο Μάιλς στην Express.

Ωστόσο, στη συνέχεια διηγήθηκε μία ανέκδοτη ιστορία με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, που αποδεικνύει ότι παρά τις προσπάθειές του, δεν κατόρθωσε να κρατήσει επαφή με το πραγματικό κόστος των προϊόντων του 21ου αιώνα.

Και είναι μια ιστορία, που μάλλον… αποδεικνύει πολλά για το πώς οι διάσημοι -και ειδικά αυτού του βεληνεκούς- αντιλαμβάνονται τα πράγματα γύρω τους…

«Θυμάμαι μόλις πριν από λίγα χρόνια, όταν βρισκόμουν στο στούντιο του, ζήτησε από έναν συνεργάτη του να βγει έξω και να του αγοράσει ένα μπουκάλι ουίσκι, γιατί περίμενε επισκέπτες. Και του έδωσε 2 λίρες», είπε ο Μάιλς.

«Για να λάβει ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ την απάντηση του συνεργάτη του : «Λοιπόν έχουν αυξηθεί οι τιμές Πολ». Τελικά δεν μπορείς να είσαι τόσο διάσημος και ταυτόχρονα να είσαι σε επαφή με τους «απλούς» ανθρώπους», κατέληξε ο Μάιλς.

Στο μεταξύ, στις 30 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκε ότι οι Beatles θα συνεργαστούν με το σερ Πίτερ Τζάκσον, για να δημιουργήσουν μια νέα ταινία με τις τελευταίες μέρες του συγκροτήματος.

*****

Κέρδισε το λαχείο με… κλεμμένη πιστωτική! Ποιος παίρνει τα χρήματα;

Μια γυναίκα έκλεψε μια πιστωτική κάρτα στον Καναδά και τη χρησιμοποίησε, για να αγοράσει ένα λαχείο.

Σε μια στιγμή που η μοίρα είχε κέφια για… ίντριγκα, η γυναίκα κέρδισε το λαχείο και πήγε να πάρει τα κέρδη, ύψους 50.000 δολαρίων! Εκεί όμως, την 33χρονη γυναίκα περίμεναν αστυνομικοί και τη συνέλαβαν για την κλοπή της πιστωτικής, που την έκανε να κερδίσει το τεράστιο ποσό με το λαχείο (σ.σ. έναν τύπο… ξυστού), που αγοράστηκε στο κέντρο του Newfoundland Island, στον Καναδά.

Ένας άνδρας επικοινώνησε με την αστυνομία και δήλωσε πως το πορτοφόλι του είχε κλαπεί. Αργότερα έμαθε πως οι πιστωτικές του κάρτες είχαν χρησιμοποιηθεί για διάσημες αγορές στην πόλη. Μία από αυτές, το… τυχερό λαχείο!


Διαρροή νερού στη… διαστημική τουαλέτα της NASA!
Πλανήτης Γη καλεί… Πολ ΜακΚάρτνεϊ! Πόσο κάνει ένα μπουκάλι ουίσκι;
Κέρδισε το λαχείο με… κλεμμένη πιστωτική! Ποιος παίρνει τα χρήματα;

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής