breaking news Νέο

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή πίτας της ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος

Εξαιρετικά επιτυχημένη η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της  ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, στην κατάμεστη αίθουσα της Πιτσαρίας «NAPOLI» στον Άγιο Γεώργιο Βέροιας 

Ξεκινώντας την εκδήλωση, τολόγο πήρε ο τεχνικός υπεύθυνος της  ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος κ. Πέιος Φίλιππος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε στη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και στη συνεχή αύξηση των παιδιών που εγγράφονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας  Καλαϊτζίδης Ανδρέας, που με τη σειρά του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές, εξήρε τη δουλειά των προπονητών των Ακαδημιών και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Ο πρόεδρος της   Ε.Π.Σ. Ημαθίας κ Μουρτζίλας Στέργιος επιβραβεύεσαι τον καλύτερο μαθητή και του έδωσε μια μπάλα ποδοσφαίρου .

Οι τυχεροί των 4 τμημάτων της  ποδοσφαιρικής ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος ήταν οι Γκουτζιλίκας Ευάγγελος από το τμήμα Κ8,  Χατζής Χάρης από την Κ10, από την Κ14 ο Σπυριδωνίδης Χρήστος και από την Κ16 ο Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας συνοδευόμενος από τα μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Η Μουχτάρη Χρήστο και Ποζιάδη Ιωάννη. Από το δήμο Βέροιας ο αντ/δήμαρχος κ Παπαδόπουλος Βασίλης, ο πρόεδρος της Κ.Α.Π.Α Βέροιας κ Διαμάντης Στέργιος, ο Αργύρης Σακαλής, ο κ. Καράς Ηλίας, ο προπονητής του ερασιτεχνικού τμήματος Καψαλιάρης Γιάννης, ο τεχνικός Διευθυντής του Μέγα Αλέξανδρου κ Βασίλης Κατσούλης. 

Τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής Χατζής Θωμάς, Θεοδωρακέλης Γιάννης και Ντάλας Παναγιώτης ευχαριστούν τους γονείς και τα παιδιά που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, το Ζαχαροπλαστείο ΤΡΙΓΩΝΟ του κ Αργύρη Σακαλή  για την όμορφη Βασιλόπιτα, το κατάστημα  Πι&Φι Τακούνι και κλειδί του κ Βασίλη Κατσούλη για την προσφορά, το ΕΠΙΠΛΟ ΒΕΡΡΟΣ του κ Γεωργίου  Βέρρου για την προσφορά του, το κατάστημα  SPORTMANIA για την προσφορά του, την πιτσαρία NAPOLI και τον Αργύρη Πατρίκη για τα νοστιμότατα εδέσματα και την οργάνωση του χώρου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής