breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Ξεχώρισαν οι ομάδες των πλεϊ οφ

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ, Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Ξεχώρισαν οι ομάδες των πλεϊ οφ

Ο ΠΑΟ Κουλούρας και ο συνώνυμος του των Παλατιτσίων προχώρησαν με νίκη επί του Σχοινά και του Αλιάκμονα Νησελιου αντιστοιχα και αύξησαν την διαφορά τους από τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακό Λουτρού που σκόνταψε στο Λιανοβέργι στην τοπική Δόξα (ισοπαλία 0-0) ενω η ΑΕ Καμποχωρίου σταμάτησε την νικηφόρα πορεία του Ατρόμητου Διαβατού κερδίζοντας το στο γήπεδό της με 1-0.

Ετσι η Θύελλα Σταυρού που νίκησε εκτός έδρας με 5-0 τον Απόλλωνα Λυκογιάννης βρήκε την ευκαιρία να περάσει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πινακα του Α’ ομίλου και στο γκρουπ των ομάδων για τα πλεϊ οφ.

Στον Β’ όμιλο η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα ΑΕ Ποντίων σκόνταψε στο Γιαννακοχώρι με αποτέλεσμα να βρουν την ευκαιρία τα Λευκάδια που πήραν τους τρεις βαθμούς δίχως να ιδρώσουν με αντίπαλο την Ελπίδα Μονοσπίτων να την πλησιάσουν στους τρείς βαθμούς.

Στην τρίτη θέση του ομίλου παρέμεινε ο Αστέρας Τριποτάμου που νίκησε στην έδρα του 2-0 τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και στην τέταρτη ο Ολυμπιακός Νάουσας που επίσης κέρδισε στην έδρα του, αυτός είναι αλήθεια δυσκολότερα την Πατρίδα με 3-2.

ΑΕ Ποντίων, Λευκάδια, Αστέρας Τριποτάμου και Ολυμπιακός Νάουσας έχουν πάρει μια σημαντική διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν και αν δεν αλλαξει κατι θεαματικά θα είναι οι τέσσερις ομάδες από τον Β’ όμιλο που θα συμμετάσχουν στην διαδικασία των πλεϊ οφ που θα ακολουθήσει μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενω στον Α’ όμιλο φαίνεται οτι η Κουλούρα και τα Παλατίτσια να έχουν εξασφαλισμένη την συμμετοχή τους στα πλεϊ οφ και αυτό που επιδιώκουν είναι να δημιουργήσουν ευνοϊκότερες συνθήκες (να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς).

Τις δύο υπόλοιπες θέσεις της τετράδας των πλεϊ οφ από τον Α’ ομιλο της διεκδικούν ο Ολυμπιακός Λουτρού, η Θύελλα Σταυρού, ο Ατρόμητος Διαβατού, ο Αλιάκμων Νησελίου, η ΑΕ Καμποχωρίου και η ΑΕ Σχοινά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής