breaking news Νέο

Ευρωπαίος επίτροπος Υγείας για Πολάκη : «Είναι ντροπή, αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία, μηδέν!»

Ευρωπαίος επίτροπος Υγείας για Πολάκη : «Είναι ντροπή, αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία, μηδέν!»

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου η Δευτέρα 4η Φεβρουαρίου και όπως μας είχε πει ο πρόεδρος του παραρτήματος της ελληνικής αντικαρκινικής εταιρείας στη Βέροια,  Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους, η κεντρική εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Ευρωπαίου επιτρόπου για θέματα Υγείας, Βιτένις Αντριουκάιτις.

Κληθείς να σχολιάσει την εικόνα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, να καπνίζει σε συνέντευξη τύπου, μέσα στο υπουργείο, οργισμένος είπε :

«Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία. Μηδέν! Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται στην κοινή γνώμη. Αν είσαι εθισμένος, είναι ίσως δύσκολο να απεξαρτηθείς, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσεις, ας πάρεις τσίχλες νικοτίνης, ας ζητήσεις ιατρική βοήθεια. Το ζήτημα της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας είναι πολύ σοβαρό και το Κοινοβούλιο της χώρας σας οφείλει να το συζητήσει. Δεν είναι θέμα ελεύθερης βούλησης κάποιου, αν καπνίζει ή όχι. Όταν αυτό συμβαίνει σε δημόσιο χώρο, πρόκειται για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γιατί οι γύρω του έχουν το δικαίωμα να αναπνέουν καθαρό αέρα. Σήμερα επισκέφθηκα το υπουργείο Υγείας και οι χώροι μύριζαν τσιγάρο». Παράλληλα, ο Ευρωπαίος επίτροπος σχολίασε και το γεγονός ότι κανείς από όσους συνάντησε στο υπουργείο, δεν φορούσε γραβάτα. «Θεωρούν ότι έτσι πολεμούν την ελίτ; Αυτή είναι πολιτική του δρόμου!», σχολίασε.

Μάλλον ο επίτροπος δεν πήγε στο εντευκτήριο της Βουλής των Ελλήνων, όπου οι 300, τοις κείνων ρήμασι ΜΗ πειθόμενοι και παρά τον αντικαπνιστικό νόμο, ντουμανιάζουν τα πάντα. Από Νταβίντοφ έως Κοχίμπα!

Δυστυχώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εκθέτει τη χώρα μας στον πολιτισμένο κόσμο, υπό τα χειροκροτήματα του πρωθυπουργού και των…συντρόφων του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής