breaking news Νέο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : Στην Αλεξάνδρεια παίζει η ΒΕΡΟΙΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ : Στην Αλεξάνδρεια παίζει η ΒΕΡΟΙΑ

Στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας με τον ΠΑΟΚ και στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων αγωνίζεται σήμερα η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Σάκης Θεοδοσιάδης στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα πρωταθλήματος της περασμένης Κυριακής με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας, ξεκαθάρισε ότι σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή και έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αφού θέλει να δώσει ανάσες στους βασικους του ποδοσφαιριστές που στα τελευταία δύο παιχνίδια φάνηκαν “μπουκωμένοι” από τις συνεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, και για να πάρουν την ευκαιρία αλλά και να αποκτήσουν ρυθμό παίκτες του πάγκου. Να διευκρινιστεί ότι από την προημιτελική φάση οι αγώνες κυπέλλου της Ενωσης μας είναι διπλοί (μέσω - έξω) οπότε θα ακολουθήσει παιχνίδι ρεβανς με τη ΒΕΡΟΙΑ γηπεδούχο.

Τον αγώνα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - ΒΕΡΟΙΑΣ που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ. θα διευθύνουν διαιτητές από όμορο Νομό, αφού οι διαιτητές της ΕΠΣ Ημαθίας απέχουν από τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας λόγω επίθεσης που δέχθηκε πριν δυο περίπου μήνες συνάδελφος τους από ποδοσφαιριστή της συγκεκριμένης ομάδας.

 

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Επίσης σήμερα Τετάρτη εκτός από τον αγώνα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας - Βέροιας διεξάγονται άλλα τρία παιχνίδια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ερασιτεχνικων ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Νίκη Αγκαθιάς και τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Μελιτζανίδης, με βοηθούς τον Παπαδάκη και τον Μπέκα.

Στο ΔΑΚ της Νάουσας και στο σπουδαιότερο ισως παιχνίδι της προημιτελικής φάσης ο ΦΑΣ υποδέχεται τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων με διαιτητές τους Παρασίου, Κωστούλη και Νησελίτη και στο Ροδοχώρι η τοπική ομάδα παίζει με τον ΠΑΟ Κουλούρας με διαιτητές τους Καραντώνη, Καραγκιζόπουλο - Παζαρτζικλή.

Επαναλαμβάνουμε ότι όλοι οι σημερινοί αγώνες κυπελλου ξεκινάνε στις 3μ.μ. αντι στις 2.30μ.μ. που είχε αρχικά οριστεί ενω υπάρχει και ρεβάνς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής