breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

Η άποψη του πάγκου

Την ικανοποίηση τους για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών τους στο παιχνίδι, εξέφρασαν στις δηλώσεις τους οι προπονητές των δυο ομάδων ο Σάκης Θεοδοσιάδης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Γιώργος Τυριακίδης του Αλμωπού Αριδαίας.

Από κει και πέρα και οι δύο συμφώνησαν οτι το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές αμφίρροπο με τη ΒΕΡΟΙΑ να παίρνει την νίκη και τους τρεις βαθμούς δίκαια αφου διαθέτει πιο ποιοτικούς και με μεγαλύτερη προσωπικότητα παίκτες.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης παραδέχθηκε οτι η ομάδα του δεν έφθασε στο μάξιμουμ της απόδοσης της, όμως όπως υποστήριξε από την στιγμή που μπηκαμε στην αντίστροφη μέτρηση του πρωταθλήματος όσο πλησιάζουμε προς το τέλος αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Αφησε δε να εννοηθεί οτι οι ποδοσφαιριστές του έχουν επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από τα συνεχή παιχνίδια και γι’ αυτό στον σημερινό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας θα παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας και έχουν μικρό ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Βέβαια επισημανε ο μεγάλος στόχος της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική και γι’ αυτό όπως τονισε “από αύριο” (την περασμένη Δευτέρα) ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι που ειναι και αυτό εντός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κουφαλίων,

Από την δική του πλευρά ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργος Τυριακίδης αφου ευχήθηκε καλη επιτυχία στον συνάδελφό του και στην ομάδα του παραδέχθηκε ότι η ΒΕΡΟΙΑ είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την απευθείας άνοδο της στην Β’ Εθνική.

Συγκεκριμένα υποστήριξε οτι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος πολλές ομάδες έβαζαν υποψηφιότητα για την πρώτη θέση του ομίλου και οι περισσότερες από αυτες έδειχναν να είναι ισοδύναμες. Όμως τελευταία η ΒΕΡΟΙΑ δείχνει να έχει ενισχυθεί περισσότερο από τις άλλες και να έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Οσον αφορά την δική του ομάδα τον Αλμωπό Αριδαίας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και την επανέναρξη του παρουσιάζει μια σταθερή άνοδο στην απόδοση της από αγώνα σε αγώνα. Και αυτή η άνοδος υποστήριξε εμφανίστηκε και στο σημερινό - της περασμένης Κυριακής - παιχνίδι και για τον λόγο αυτό κατέληξε είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην ΒΕΡΟΙΑ ο Γιώργος Τυριακίδης υποστήριξε οτι οι παίκτες του παρουσίασαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και αν σε κάτι υστέρησαν ήταν το δημιουργικό κομμάτι. Και αυτό είπε είναι ένα θέμα που μας απασχολεί από την αρχή της χρονιάς.

Τέλος ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία της ομάδας του στον εκτός έδρας αγώνα της με τα Γιαννιτσά υποστηρίζοντας οτι μεσοαμυντικά για μια ακόμη φορά ήταν αλάνθαστη. Βέβαια, συνέχισε δεν είμασταν τόσο καλοί στο δημιουργικό κομμάτι, όμως εδώ ευθύνεται και ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος που δεν μας επέτρεψε να αναπτυχθούμε σωστά. Φυσικά δήλωσε ευχαριστημένος που για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα του διατήρησε το αήττητο, καταλήγοντας ότι η προσοχή τους πλεον στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι εκτός έδρας αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με τον Μακεδονικό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής