breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Τουρκάλα καταδύτρια βούτηξε χωρίς μπουκάλες οξυγόνου στην Ανταρκτική

Παράτολμο κατόρθωμα από την Τουρκάλα καταδύτρια Σαχικά Ερτζουμέν, που βούτηξε χωρίς μπουκάλες οξυγόνου στην Ανταρκτική. Πρωταθλήτρια στις καταδύσεις η Ερτζουμέν, έγινε η πρώτη γυναίκα από την Τουρκία, που καταδύθηκε χωρίς φιάλες οξυγόνου στην Ανταρκτική, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Η Σαχικά Ερτζουμέν, 34 ετών, που κατάφερε να παραμείνει κάτω από το παγωμένο νερό για δύο ολόκληρα λεπτά, έχει στην κατοχή της πολλές ανάλογες παγκόσμιες διακρίσεις. Η κατάδυσή της στα 110 μέτρα, το 2011, στη λίμνη Weissensee της Αυστρίας, της χάρισε μία θέση στο Βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

*****

Τον σκότωσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κρατούσε

Τραγικό αλλά και περίεργο θάνατο βρήκε ένας 24χρονος, όταν το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κρατούσε, εξερράγη και τον σκότωσε. Το τραγικό συμβάν με… δράστη το ηλεκτρονικό τσιγάρο σημειώθηκε στην περιοχή North Fort Worth του Τέξας. Ο William Brown, βαριά τραυματισμένος στο πρόσωπό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο John Peter Smith, όπου 48 ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Ένα θραύσμα από την έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου διαπέρασε το λαιμό του 24χρονου και έκοψε μία αρτηρία. Ο νεαρός σύρθηκε στο πεζοδρόμιο, ζητώντας βοήθεια, ωστόσο δευτερόλεπτα μετά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.

Οι γιατροί του νοσοκομείου του North Fort Worth ανακοίνωσαν ως αιτία θανάτου ένα «διαμπερές τραύμα από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου».

Σύμφωνα με τη γιαγιά του νεαρού, ο άτυχος νέος δεν ήταν καπνιστής και αγόρασε τη συσκευή, διότι του είχαν πει ότι θα τον ανακούφιζε από το άσθμα, που τον ταλαιπωρούσε…

*****

Ξεσάλωσαν δόκιμες αστυνομικίνες στη Σαξονία

Τα... σπάει στο Διαδίκτυο ένα δίλεπτο βίντεο με δόκιμες αστυνομικίνες από τη Σαξονία, να λικνίζονται προκλητικά, αποκαλύπτοντας τα πλούσια κάλλη τους. Το βίντεο, όπου τα πρόσωπα των πρωταγωνιστριών είναι καλυμμένα με pixel, γυρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι στο αστυνομικό τμήμα του Bautzen στη Σαξονία, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα BILD.

Στην αρχή του καυτού βίντεο φαίνεται μία δόκιμη αστυνομικίνα να στέκεται στην είσοδο του τμήματος και να λέει: «Είστε έτοιμοι για αυτό;».

Στη συνέχεια, η κάμερα εισβάλλει στα γυναικεία αποδυτήρια και δείχνει τις κοπέλες να προσπαθούν να φορέσουν τη στολή τους.

Μάλιστα, μία απ’ αυτές που φοράει σορτσάκι, δυσκολεύεται να ανεβάσει το παντελόνι της, με το φακό να κάνει ζουμ στα οπίσθιά της…

Μία άλλη εκπαιδευόμενη, με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα, βγάζει τη μπλούζα της, αποκαλύπτοντας το γαλάζιο σπορ σουτιέν της.

Το… θερμόμετρο ανεβαίνει ακόμα πιο πολύ, όταν μία ξανθιά wannabe policewoman…απολαμβάνει μία μπανάνα.

Μία άλλη κόβει βόλτες, φορώντας ένα μπουρνούζι.

Τέλος, να πούμε ότι όλη την ώρα οι εκπαιδευόμενες χορεύουν υπό τους ήχους του τραγουδιού της Fergie, η οποία ακούγεται να λέει:

«Είμαι κυρία, αλλά χορεύω σαν πόρνη….»!

*****

Χειροβομβίδα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου σε φορτίο με πατάτες

Σε φορτίο με πατάτες, που είχαν εισαχθεί από τη Γαλλία και προορίζονταν για ένα εργοστάσιο τσιπς του Χονγκ Κονγκ, βρέθηκε μια γερμανική χειροβομβίδα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Η χειροβομβίδα, η οποία βρέθηκε το Σάββατο, στο εργοστάσιο Calbee Snacks, εξουδετερώθηκε χωρίς προβλήματα. «Η χειροβομβίδα ήταν σε ασταθή κατάσταση, επειδή ήταν απασφαλισμένη, αλλά δεν είχε εκραγεί», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο αστυνόμος Ουίλφρεντ Ουόνγκ Χο-χον.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, που δείχνει πυροτεχνουργούς να τοποθετούν τη χειροβομβίδα σ’ έναν υπόνομο, πριν την ανατινάξουν.

*****

Πήρε το μπάνιο του, ολόγυμνος, στο σιντριβάνι της πλατείας

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν οι διερχόμενοι από την πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Μη μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους, είδαν έναν άντρα να βγάζει όλα του τα ρούχα και να μπαίνει στο σιντριβάνι της πλατείας, για να πλυθεί, αδιαφορώντας για τον κόσμο που περνούσε από το σημείο.

Ο άνδρας είναι άστεγος κι αφού ολοκλήρωσε το μπάνιο του…ντύθηκε και αποχώρησε σαν κύριος.


Τον σκότωσε το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κρατούσε
Ξεσάλωσαν δόκιμες αστυνομικίνες στη Σαξονία
Χειροβομβίδα του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου σε φορτίο με πατάτες
Πήρε το μπάνιο του, ολόγυμνος, στο σιντριβάνι της πλατείας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής