breaking news Νέο

Άνετη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, 4-1 κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Άνετη νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, 4-1 κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Πιο αποτελεσματική η ΒΕΡΟΙΑ νίκησε στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας και έδωσε χαρακτήρα διαδικαστικό στην ρεβάνς που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο με την πρώτη ευκαιρία να καταγράφεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ με τον Αργυρόπουλο το μακρινό σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπλατσιώτη.

Μετά το 30’ η ΒΕΡΟΙΑ πήρε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι και στο 44’ ο Μελικιώτης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσικόπουλου έκανε το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47’) η ΒΕΡΟΙΑ ζευγάρωσε τα τέρματά της. Ο Μελικιώτης έπιασε το σουτ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να αποκρούει η μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων και στην επιστροφή της στον αγωνιστικό χώρο ο Μυλωνάς να την στέλνει για δεύτερη φορά στα δίχτυα της εστίας του Θεοδώρου.

Στο 63’ ο ΠΑΟΚ σημάδεψε για δεύτερη φορά τα δοκάρια της εστίας του Μπλατσιώτη με κεφαλιά του Λαδά.

Στο 84’ ο Τρούπκος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-3 και στο 88’ ο Καράμπελας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 96’ ο Λαδάς.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαστάκας με βοηθούς τον Τυριακίδη και τον Τσεχελίδη απο την Ένωση της Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Λαδάς, Μπουκλάς (34’ γ.τ. Κίτσας Ε.), Κούκλας Αρ., Βουλγαρόπουλος, Χαρισούδης (70’ Ζωγράφος), Κίτσας Ν., Αργυρόπουλος, Πετράϊ (46’ Κουκλάς Β.), Βεζυργιανόπουλος (67’ Πέτκος), Μπουκλάς Ανδ.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Λεφίδης, Τσιότρας, Μουρατίδης, Σοφιανίδης (79’ Παπαστεργίου), Παπουτσίδης, Καράμπελας, Μυλωνάς (85’ Κώττας), Μελικιώτης (57’ Βασίλτσης), Τσικόπουλος (46’ Τρούπκος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής