breaking news Νέο

Κομφούζιο: Μέχρι τις 15 Σεπτέμβριου οι ενστάσεις

Κομφούζιο:  Μέχρι τις 15 Σεπτέμβριου οι ενστάσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων / Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων / Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ, ολοκληρώθηκε η αρχική αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης, που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της υπ’ αριθμ. 6769/26.6.2017 Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, της δράσης 10.1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Τα αποτελέσματα της αρχικής αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή προσωρινού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης αναρτήθηκαν στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης στον σελίδα https://p2.dikaiomata.gr/M1018/,  όπου οι υποψήφιοι της δράσης μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τα αποτελέσματα κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων, καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Η εξαγωγή των τελικών αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενδικοφανών προσφυγών, κατά την έννοια του άρθρου 25 του Ν. 2690/1999, οι οποίες ενδεχομένως υποβληθούν από υποψηφίους ανά την επικράτεια. Εφόσον οι υποψήφιοι δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα της αρχικής αξιολόγησης και κατάταξης, όπως αυτά αποτυπώνονται στον προσωρινό πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά ενδικοφανή προσφυγή εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης του προσωρινού πίνακα, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 15/9/2017, μέσω του ΠΣ της δράσης στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018/ κάνοντας χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής