breaking news Νέο

Γ. Μελιόπουλος : «Το ίδιο παιχνίδι που παίζεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, βλέπουμε να παίζεται και στο Δ.Βέροιας»

Γ. Μελιόπουλος : «Το ίδιο παιχνίδι που παίζεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, βλέπουμε να παίζεται και στο Δ.Βέροιας»

«Το ίδιο παιχνίδι που παίζεται στην κεντρική πολιτική σκηνή, βλέπουμε να παίζεται και στην τοπική, στο δήμο Βέροιας», επεσήμανε ο Γιώργος Μελιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, μιλώντας προχθές σε εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με θέμα τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαϊου. «Πλειάδα υποψηφίων, ανακατατάξεις, συστάσεις και διαλύσεις δημοτικών παρατάξεων, αλληλοκαταγγελίες πρώην εκλεγμένων στην ίδια παράταξη, παζάρια, μεταγραφές, όλα μ' ένα στόχο : να κρατηθεί ο δήμος Βέροιας στα χέρια της κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής. Με αυτόν το στόχο παίρνουν μέρος στις δημοτικές εκλογές οι υπόλοιπες παρατάξεις», προσέθεσε.

Ο Γιώργος Μελιόπουλος ξεκαθάρισε ακόμα πως, ψηφίζοντας κάποιος «Λαϊκή Συσπείρωση», επιλέγει δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους, που μαζί με τους εργαζόμενους, το λαό της πόλης, θα παλεύουν για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και δεν θα είναι υπηρέτες της κυβέρνησης και γονατιστοί «προσκυνητές» του ΝΑΤΟ και της ΕΕ».

Μάλιστα, παρ' ότι ο χρόνος μπορεί να φαίνεται πολύς μέχρι τις εκλογές, όπως είπε, στην ουσία δεν είναι. Το αντίθετο. Και συμπλήρωσε . «Να μην πάει καμία ώρα χαμένη. Με το κεφάλι ψηλά, με αισιοδοξία, σπίτι – σπίτι, πόρτα – πόρτα, σε κάθε χώρο δουλειάς, να φθάσει παντού το κάλεσμα του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Να θυμίσουμε για το Γιώργο Μελιόπουλο, πως για τέσσερα χρόνια, από το 2008 έως το 2012, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, είναι δημοτικός σύμβουλος Βέροιας από το 2011 με τη «ΛΣ» και ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου στις δημοτικές εκλογές του 2014.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής