breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

O μικρός Τζόσουα Τραμπ και το bullying λόγω επωνύμου!

Θραύση κάνουν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες του 11χρονου Τζόσουα Τραμπ, ο οποίος αποκοιμήθηκε του καλού καιρού στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο νεαρός Τραμπ, που δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ήταν καλεσμένος από τη Μελάνια Τραμπ, καθώς επί μήνες δέχεται καζούρα από τους συμμαθητές του στο σχολείο, καθώς φέρει το συγκεκριμένο επώνυμο.

Έτσι η Μελάνια αποφάσισε να τον καλέσει στο Κογκρέσο, για να παρακολουθήσει την ομιλία του συζύγου της, κάτι που συμβαίνει μόνο σε εξέχουσες προσωπικότητες στις ΗΠΑ.

Ο μικρός Τζόσουα βρέθηκε στο Κογκρέσο με το λευκό του πουκάμισο και τη μαυρόασπρη γραβάτα του, όμως δεν κατάφερε να παρακολουθήσει ολόκληρη τηνς ομιλία του Αμερικανού προέδρου, καθώς τον πήρε ο ύπνος. Ήταν προχωρημένη η ώρα, ήταν και βαρετά όλα αυτά για ένα 11χρονο παιδί και αποκοιμήθηκε.

Τότε άρχισε και το πάρτι στο twitter, με τους αντιπάλους του Ντόναλντ Τραμπ να αποθεώνουν το παιδί και να λένε, μεταξύ άλλων, πως αυτός αξίζει να φέρει αυτό το επώνυμο.

«Ο Τζόσουα είναι ένα χαριτωμένο παιδί, που κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας πολύ μεγάλης και πολύ βαρετής ομιλίας. Μήπως είναι ο καλύτερος να φέρει το επώνυμο Τραμπ; Πολύ πιθανό», έγραψε στο Twitter η Αμερικανίδα Μόλι Γιονγκ-Φαστ.

«Ο Τζόσουα είναι ο μόνος καλός Τραμπ», σχολίασε κάποιος άλλος στο Ίντερνετ, ενώ άλλος χρήστης έγραψε «Ήρωας της αντίστασης ο Τζόσουα», με κεφαλαία γράμματα, τα οποία χρησιμοποιεί τακτικά ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

*****

Μάγισσες έριξαν κατάρες στους εχθρούς του Πούτιν!

Τρέμετε εχθροί της Ρωσίας! Ομάδα από Ρωσίδες μάγισσες έκαναν σύναξη υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν. Συγκεντρώθηκαν, προκειμένου να κάνουν ξόρκια, έτσι ώστε να αυξηθεί η δύναμη της Ρωσίας και κυρίως του Προέδρου της χώρας.

Και δεν είναι όποιες κι όποιες αυτές οι μάγισσες. Είναι η αποκαλούμενη «Αυτοκρατορία των δυνατότερων μαγισσών» και η τελετή έγινε σε μια έπαυλη στη Μόσχα, την περασμένη Τρίτη. Κι αυτό, γιατί αποφάσισαν ότι ο Πούτιν χρειάζεται βοήθεια από εκείνους που πιστεύουν σ’ αυτόν.

Φορώντας μαύρους μανδύες και διαβάζοντας ξόρκια από βιβλία, οι μάγισσες χρησιμοποίησαν τις μαγικές τους δυνάμεις, για να δώσουν δύναμη στη χώρα τους και στον ηγέτη της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα διεθνή προβλήματα.

«Αυτός που ακούει, αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε τη μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε το Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από το λόγο μου», έλεγε ένα ξόρκι.

Η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, έκανε και δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ και είπε ότι η τελετή κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Οι μάγισσες δεν έκαναν μόνο ξόρκια, για να δυναμώσει ο Πούτιν, αλλά έριξαν και κατάρες στους αντιπάλους τους. «Αυτός που έρχεται σ’ εμάς, για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς, να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!»

Μόλις πέρυσι μάγισσες στις ΗΠΑ συγκεντρώθηκαν στο Μπρούκλιν, για να αποτρέψουν την τοποθέτηση του Μπρετ Κάβανο ως επικεφαλής στο Ανώτατο Δικαστήριο.

*****

Η «Σοφία το ρομπότ» απέκτησε μικρή αδελφούλα!

Θυμόσαστε τη Σοφία το ρομπότ, στην οποία έδωσε υπηκοότητα η Σαουδική Αραβία; Τώρα, η εταιρεία Hanson Robotics, η εταιρεία που έφερε στη ζωή το ανθρωποειδές, παρουσίασε το μικρό αδελφάκι της, τη «Little Sophia», η οποία έχει βάλει στόχο να βοηθήσει τα μικρά να μάθουν να γράφουν σε κώδικα.

Στα βήματα της μεγάλης «αδελφής» της, η Μικρή Σοφία μπορεί να μιλά, να τραγουδάει, να παίζει παιχνίδια, να λέει αστεία. Παρόλα αυτά, βασικός σκοπός της είναι να μάθει στα μικρά – «ιδιαίτερα, τα κοριτσάκια» – μεταξύ επτά και 13 χρονών το STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), το να γράφουν σε κώδικα και την Τεχνητή Νοημοσύνη. Με το λογισμικό της και με διδακτικό υλικό από την Ακαδημία Τεχνητής Νοημοσύνης της Hanson Robotics, η Μικρή Σοφία είναι «ένας μοναδικός παιδικός σύντροφος, που μπορεί να προγραμματιστεί, εμπνέοντας τα παιδιά να μάθουν μέσω μιας ασφαλούς εμπειρίας διάδρασης ανθρώπου-ρομπότ», διατείνεται η εταιρεία, που έχει έδρα το Χονγκ-Κονγκ και το Λος Άντζελες.

*****

Πήγε στο νοσοκομείο με κοιλόπονο κι έφυγε με μωρό

Ένα περίεργο αλλά ευχάριστο κατά τα άλλα περιστατικό αντιμετώπισαν οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης. Μια 20χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Κοζάνης με έντονο κοιλόπονο, όπως ανέφερε η ίδια, ενώ λίγο αργότερα ο γιατρός την ενημέρωσε ότι είναι έγκυος και ότι από λεπτό σε λεπτό γεννάει.

Η 20χρονη κοπέλα βρέθηκε από το Μεσολόγγι στην Κοζάνη, προκείμενου να δει το σύντροφό της.

Όπως δήλωσε η ίδια στους γιατρούς, δεν είχε ιδέα ότι ήταν έγκυος και εξεπλάγην από το άκουσμα της είδησης.

Μετά από λίγη ώρα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με φυσιολογική γέννα και χωρίς επιπλοκές.

*****

Διέρρηξε γραφείο τελετών και ασέλγησε σε πτώμα γυναίκας

«Τα αδικήματα που διαπράξατε, είναι ενάντια σε κάθε έννοια ανθρώπινης ευαισθησίας», δήλωσε ο δικαστής του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ, Μελμπούρνε Ινμάν, ανακοινώνοντας την ετυμηγορία εις βάρος του Κασίμ Κουράμ, 23 ετών.

«Δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να βρω παρόμοια υπόθεση», πρόσθεσε ο δικαστής. «Είναι δύσκολο να διανοηθεί κανείς μεγαλύτερη στέρηση αξιοπρέπειας για όσους έχουν χάσει τη ζωή τους», είπε ο Ινμάν.

Ο 23χρονος δήλωσε ένοχος για τη συνουσία του με πτώμα, στις 11 Νοεμβρίου, στο νεκροθάλαμο γραφείου τελετών στο Μπέρμιγχαμ.

Ίχνη DNA του Κουράμ βρέθηκαν στη σορό της γυναίκας, η ταυτότητα της οποίας δεν αποκαλύφθηκε, για νομικούς λόγους. Το πτώμα της βρέθηκε έξω από το φέρετρο, στο πάτωμα.

Ο Κουράμ, ο οποίος είχε επίσης βεβηλώσει εννέα φέρετρα στο νεκροτομείο, παραδέχτηκε ότι εισήλθε με σκοπό να διαπράξει κλοπή.

Σύμφωνα με τις έρευνες, είχε καταναλώσει βότκα και βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Συνελήφθη, καθώς έφευγε από το γραφείο τελετών, αφού είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός.

Ο δικηγόρος του, Τζόζεφ Κέιτινγκ, υποστήριξε ότι ο Κασίμ Κουράμ είναι «βαθιά λυπημένος».

Αλλά για τις οικογένειες των θυμάτων είναι «τέρας», που «στριφογύρισε μαχαίρι» στις καρδιές τους.


Μάγισσες έριξαν κατάρες στους εχθρούς του Πούτιν!
Η «Σοφία το ρομπότ» απέκτησε μικρή αδελφούλα!
Πήγε στο νοσοκομείο με κοιλόπονο κι έφυγε με μωρό
Διέρρηξε γραφείο τελετών και ασέλγησε σε πτώμα γυναίκας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής