breaking news Νέο

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Με 8 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00, στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω 8 θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87) :

1. Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 1801/30-01-2019 πρακτικού (2ο πρακτικό) της Επιτροπής Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων δημοσίων συμβάσεων για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ»

2. Λήψη απόφασης 

Α. για την έγκριση ή μη της μελέτης υπ΄αριθμόν 1/2019 με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ» της Δ/νσης Περιβάλλοντος, Υπηρεσίας Δόμησης και Καθαριότητας

Β. για τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας

Γ. για την κατάρτιση των όρων της διακήρυξης

3. Λήψη απόφασης για

                α) παροχή  γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με την με αριθμό 285/ΕΜ/2018 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας,

                β) ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου.

4. Λήψη απόφασης για:

α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου (αφορά υπόθεση Ελευθέριου Μελίδη.....),

β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες, (εφόσον απαιτηθεί).

5. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση αγροτεμαχίων που βρίσκονται στη Δ.Κ. Αλεξάνδρειας του Δήμου Αλεξάνδρειας.

6. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων ή μη της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του υπ΄αριθ. 33 & 34 (ενιαίο κατάστημα) που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας Δήμου Αλεξάνδρειας.

7. Εισηγητική έκθεση Δ΄ τριμήνου του έτους 2018 προς την οικονομική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

8. Λήψη απόφασης για κατάθεση εγγράφων – προτάσεων, ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης (αφορά αίτηση ακύρωσης αποφάσεων του Δήμου Αλεξάνδρειας και της 2ης Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης).

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής