breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ - Τρίκαλα, φιλικό σήμερα στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο

ΒΕΡΟΙΑ - Τρίκαλα, φιλικό σήμερα στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο

Τέσσερις μεταγραφές, οπως γράψαμε και στο χθεσινό σχετικό μας ρεπορτάζ ανακοίνωσε την Δευτέρα λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία και της δεύτερης μεταγραφικής περιόδου στην διάρκεια της οποίας δικαιούνται να μετακινηθούν οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές που δεν ειχαν καταφέρει να βρουν ομάδα μέχρι τις 31 Αυγούστου και παρέμειναν άνεργοι.

Πρόκειται για τον 21χρονο τερματοφύλακα Θωμά Τριντάφυλλο που ανήκε στο ρόστερ της Κέρκυρας και βρίσκονταν πίσω από τους Κοντζαβασίλη και τον Γιάννη Αραμπατζή και στο βιογραφικό του οποίου αναφερθήκαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ, τον 22χρονο Νίκο Κοζάκη αμυντικό που την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν για τα Χανιά. Τον 22χρονο Ολλανδό δεξιό μέσο Καλβίς Μορένο Φαλίς που επίσης είχε μείνει ελεύθερος και τον επίσης 22χρονο δεξιό οπισθοφύλακα και που όπως αναφέρει το βιογραφικό του με προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας Γάλο Μεντρικ Ντέερ, που έμεινε ελεύθερος από την Μετς. Ο Ντέερ στο παρελθόν έχει παίξει και στις Αβρανσέ, Τουμπίζ και Λουσόν που αγωνίζονται στις μικρές εθνικές κατηγορίες της Γαλλίας.

Ο Νίκος Κοζάκης ειναι 22 ετών (γεννήθηκε στις 26 Οκτωβρίου του 1995 και όπως ήδη αναφέραμε την περίοδο 2016-2017 αγωνίζονταν με τα Χανιά στο πρωτάθλημα της Football League. Είχε 11 συμμετοχές (396 λεπτά συμμετοχής) απο τις οποίες τις τρεις βρίσκονταν στο αρχικό σχήμα της ενδεκάδας και τις δυο από αυτές έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο (στην άλλη εγινε αλλαγή).

Πριν πάει στα Χανια ο Κοζάκης είχε φορέσει την φανέλα του Ηλυσιακού και του Θεσπρωτού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τις ομάδες των οποίων ξεχώρισε.

 

ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ 22 ΠΑΙΚΤΕΣ

Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ διαθέτει ένα ρόστερ που αποτελείται από 22 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν βέβαια και οι εκπαιδευόμενοι που προέρχονται από τα τμήματα υποδομης της και ανά πάσα στιγμή μπορούν να υπογράψουν συμβόλαιο και να προωθηθούν στους επαγγελματίες.

 

ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ

Δυο φιλικά με δυνατούς αντιπάλους προβλέπει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ΒΕΡΟΙΑΣ την εβδομάδα που διανύουμε.

Σήμερα Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο η ΒΕΡΟΙΑ φιλοξενεί τα Τρίκαλα Θεσσαλίας και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5.30μ.μ. ενω την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα μεταβεί στον Βόλο όπου θα αντιμετωπίσει την νεοσύστατη τοπική ομάδα που φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής