breaking news Νέο

Γιάννης Παπαγιάννης : «Δέσμευσή μου η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων»

 Γιάννης Παπαγιάννης : «Δέσμευσή μου η αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων»

«Συνιστά απόλυτη προτεραιότητα για τη δημοτική μας παράταξη η οριστική αντιμετώπιση του χρόνιου προβλήματος των αδέσποτων στο δήμο της Βέροιας. Το μείζον είναι η ασφάλεια των δημοτών μας σε συνδυασμό με την αξιοπρεπή αντιμετώπιση των ζώων.

Στο πλαίσιο αυτό, θα προχωρήσουμε ως δημοτική αρχή στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για τη σταδιακή μείωση του αριθμού των αδέσποτων ζώων μέσω της σήμανσης, στείρωσης και καταγραφής τους, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ευζωία τους, με τη χορήγηση αξιοπρεπούς κτηνιατρικής φροντίδας, σίτισης και στέγασης στο δημοτικό κυνοκομείο που θα λειτουργήσει υπό νέους όρους.

Παράλληλα, θα δώσουμε βάρος στην πληρέστερη δυνατή ενημέρωση των ιδιοκτητών ζώων συντροφιάς σχετικά με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την κατοχή τους, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης ζώων. Τέλος, θα προωθήσουμε ένα πρόγραμμα υιοθεσίας των αδέσποτων, ώστε να εξασφαλίσουμε για αυτά την ανθρώπινη φροντίδα. Τα αδέσποτα ζώα έχουν ανάγκη την αγάπη και το ενδιαφέρον μας. Είμαι βέβαιος, πως με τη συνεργασία όλων θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία ένα πρόβλημα που ταλανίζει τη Βέροια επί σειρά ετών».

 

Γιάννης Παπαγιάννης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής