breaking news Νέο

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ Βεροίας & Περιχώρων έκοψε τη βασιλόπιτά του

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ Βεροίας & Περιχώρων έκοψε τη βασιλόπιτά του

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ Βεροίας και Περιχώρων «Ο Άγιος Νεκτάριος», η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και ο ετήσιος χορός μας, με ικανοποιητική συμμετοχή των συναδέλφων μας.

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι τα αγαπητά μέλη του Σωματείου μας αλλά και συνάδελφοι των γειτονικών νομών μας έχουν αγκαλιάσει και βρίσκονται πάντα στην ετήσια εκδήλωσή μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Βεσυρόπουλου, κ. Μπαχούμη Αγγελική, ο κ. Διαμάντης Στέργιος, πρόεδρος του ΚΑΠΑ, εκ μέρους του δημάρχου κ. Βοργιαζίδη και ο διευθυντής του ΟΑΕΕ Βεροίας κ. Θώμογλου Γεώργιος.

Παρευρέθηκαν τα Σωματεία συνταξιούχων ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ των όμορων Νομών : Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Έδεσσας, Γιαννιτσών, Νάουσας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησες, εκ μέρους του Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, ο πατέρας Καλλίνικος Λημιώτης.

Το φλουρί από την κεντρική βασιλόπιτα βρέθηκε στο κομμάτι του διευθυντή του ΟΑΕΕ Βεροίας κ. Θώμογλου Γεώργιου, που αντιστοιχούσε σε μία εικόνα της Παναγίας Σουμελά. Το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια βρέθηκε στον κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο, που κέρδισε μια διήμερη εκδρομή για δύο άτομα του πρακτορείου VERGINA TRAVEL.

Mετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε χορός για όλους μας, που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλες και όλους για τη συμμετοχή τους στη βασιλόπιτα και τον ετήσιο χορό μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΜΕΛΗΣ                    ΣΤΑΘΗΣ ΒΑΚΑΛΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής