breaking news Νέο

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κουφαλίων

Δήλωση του Σ. Θεοδοσιάδη, προπονητής Βέροιας, μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ Κουφαλίων

«Ευχαριστώ τον Ηλία (Στογιάννη), με τον οποίο υπηρξαμε συμπαίκτες στη Νάουσα και στον Παναιτωλικό, για τα καλά του λόγια και με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχηθώ τόσο στον ίδιο προσωπικά, όσο και στην ομάδα του τα καλύτερα και κυρίως καλή δύναμη.

Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που σε ένα ακόμη παιχνίδι ανταποκρίθηκαν σωστά και πήραν μια απόλυτα δίκαιη νίκη.

Θεωρώ οτι διαχειριστήκαμε σωστά και τα δύο ημίχρονα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ βάζοντας τις βάσεις για την νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Βέβαια η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα και να αυξήσουμε περισσότερο την ψυχολογία μας που έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε υψηλό επιπεδο. Ομως όπως έχω πει επανειλημμένα στο σημείο που βρίσκεται το πρωτάθλημα, αλλά και η ομάδα μας αυτό που μετράει περισσότερο είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί και όσο πλησιάζουμε προς το τέλος η νίκη και οι τρεις βαθμοί θα κυριαρχούν στο μυαλό μας.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην κατηγορία. Ολες οι αναμετρήσεις με οποιονδήποτε αντίπαλο κρύβουν τους δικους τους κινδύνους. Μια ομάδα μάλιστα σαν τον ΠΑΟ Κουφαλίων που διαθετει νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίζει δίχως άγχος είναι ακόμη περισσότερο επικίνδυνη αφού το κίνητρο να αναδειχθούν μέσα από αγώνες με ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα είναι μεγαλύτερο από οποιοδηποτε άλλο.

Η ομάδα μας μέσα στην εβδομάδα που έρχεται δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και έτι δίνεται η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές μας να ανασυνταχθούνε και να προετοιμαστούνε με καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι της Κυριακής.

Να ευχηθώ και πάλι καλή συνέχεια στον φίλο μου τον Ηλία και στην ομάδα του».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής