breaking news Νέο

Η άποψη του πάγκου

Η άποψη του πάγκου

Η υπεροχή της ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον προχθεσινό αντίπαλό της τον ΠΑΟ Κουφαλίων, σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο, ήταν τόσο πασιφανής, που υποχρέωσε τους προπονητές των δύο αντιπάλων να συμφωνήσουν και με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού το οποίο και οι δύο ο Σάκης Θεοδοσιάδης και ο Ηλίας Στογιάννης, χαρακτήρισαν δίκαιο αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ επί πλεον στάθηκε στην σωστή διαχείριση του παιχνιδιού από τους ποδοσφαιριστές του και τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν αυτοί στον αγώνα επισημαίνοντας οτι η αναμέτρηση με τα Κουφάλια, όπως όλοι οι αγώνες με αντιπάλους που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και οι ποδοσφαιριστές τους παίζουν δίχως πίεση και άγχος έκρυβε παγίδες τις οποίες τελικά απέφυγαν οι παίκτες του “καθαρίζοντας” το αποτέλεσμα από το πρώτο ημίχρονο.

Από την δική του πλευρά ο προπονητής του ΠΑΟ Κουφαλίων παραδέχθηκε ότι η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη χαρακτηρίζοντας δίκαιο το αποτέλεσμα.

Εμείς πρόσθεσε ο Ηλίας Στογιάννης είχαμε αγωνιστικά προβλήματα.

Παρόλα αυτά δουλέψαμε πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι ολόκληρη την εβδομάδα με σκοπό να πάρουμε κάτι από την ΒΕΡΟΙΑ, όπως εξάλλου κάνουμε με όλους τους αντιπάλους αφού στην θέση που βρισκόμαστε δεν έχουμε την πολυτέλεια να ξεχωρίζουμε αγώνες. Δεν μας βγήκε όμως και αφήνουμε το παιχνίδι με την ΒΕΡΟΙΑ πίσω μας.

Θεωρώ κατέληξε ότι η σημερινή αντίπαλος μας (της περασμένης Κυριακής) είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγοριας. Μια ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και δουλεμένη σωστά από τον φίλο μου τον Σάκη (Θεοδοσιάδη), και πιστεύω οτι θα πάρει και την πρώτη θεση στον όμιλο.

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι της ομάδας του με τον Μακεδονικό και ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς Σταύρος Κωστογλίδης. Ευτυχήσαμε πρόσθεσε να προηγηθούμε στο σκορ σχετικά γρήγορα όμως ο Μακεδονικός κατάφερε να μας ισοφαρίσει εκμεταλλευόμενος μια στιγμή αδράνειας της αμυντικής μας γραμμής.

Μετά το γκολ της ισοφάρισης αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά για την ομάδα μου καθώς ο αντίπαλος πιεζε και έδειχνε να ζητάει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Αλλάξαμε σύστημα με αποτέλεσμα να ισορροπήσουμε το παιχνίδι.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός είναι αλήθεια μας πίεσε όμως οι παίκτες μας είχαν σωστή αντίδραση και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Την προσεχή Κυριακή ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Σταύρος Κωστογλίδης έχουμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς στην έδρα μας με την Τρίγλια και ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής