breaking news Νέο

Ξεκίνημα Θανάση από τα Ριζώματα

Ξεκίνημα Θανάση από τα Ριζώματα

Από τον τόπο καταγωγής του, τα Ριζώματα, επέλεξε να ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα ο νυν γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Θανάσης Αποστολόπουλος, ο οποίος θεωρείται σχεδόν βέβαιo πως θα επιλεγεί από τη «Λαϊκή Ενότητα» και το ευρύτερο σχήμα που θα προκύψει, ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Μαϊου.

Ο ίδιος, την Κυριακή, είχε μια σειρά επαφών με πρόσωπα, τα οποία έχουν μία ευρύτερη αποδοχή στην κοινωνία των Ριζωμάτων, μεταξύ αυτών τον νυν πρόεδρο της Τ.Κ. Θανάση Γκεκόπουλο και το Θανάση Καραβασίλη, ο οποίος πρόκειται να διεκδικήσει την προεδρία στην Τοπική Κοινότητα Ριζωμάτων. Ακόμα, ο γνωστός δικηγόρος συναντήθηκε και συνομίλησε με πολλά νέα παιδιά, βάζοντας στην ατζέντα της συζήτησής τους τα προβλήματα της περιοχής.

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα Πιέρια έδωσαν ποσοστό 7,5% στη «Λαϊκή Ενότητα» στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές (20 Σεπτεμβρίου 2015), με το συνολικό ποσοστό του κόμματος στην Ημαθία να διαμορφώνεται στο 3,4%, που ήταν και ένα από τα καλύτερα ποσοστά του συνδυασμού πανελλαδικά.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής